2777
2789

من باید با یه شخصی تماس بگیرم 

در واقع خودشون گفتن من بهشون زنگ بزنم 

کلی تمرین کردم ولی الان که میخوام زنگ بزنم حالم بد میشه ضربان قلبم رفته بالا استرس گرفتم

نخندین بهما شاید از نظر شما خیلی مسخره و لوس باشه ولی من واقعا تو تماس تلفنی فلجم نمیتونم 🥲💔

راه حلی ندارین انجام بدم یذره اروم بشم ؟؟

دارم منصرف میشم از زنگ زدن کاش کار ضروری نبود😬😭

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من توی شرایط این مدلی  جملات رو از قبل مینویسم 

فرض  کن میخام زنگ بزنم  رییسم برای  اینکه منو ماموریت نفرسته 

به ترتیت روی کاغذ مینویسم 

سلام وقت بخیر 

خوب هستید  اقا یا خانوم فلانی

در رابطه با فلان موضوع تماس گرفتم 

من شرایطم اینه    و فلان و فلان 

اگه ممکنه منو نفرستید 

وقتی  زنگ میزنم برگه رو میذارم جلوم و  هر جا گیر کردم نگاه بذگه میکنم

برای من خیلی خیلی جواب بوده

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
فکر به زنگ زدن استرس بت میده به محض زنگ زدن استرست میپره

درسته همیشه همینجوریه حتی با دوستای صمیمیم اول مرددم زنگ بزنم بعدش دیگه قطع نمیکنم

ولی خب الان نمیدونم چیکار کنم همش فکر میکنم سوتی میدم بد حرف میزنم یا طرف ازم ناراحت میشه 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

منم تلفنی با غريبه حرف بزنم کل لغت نامه دهخدا رو میبرم زیر سوال

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
والا منم همین بودمآنقدر با آدمای مختلف صحبت کردمتا ترسم ریختبرای من تنها راهش این بود

خوشبحالتون 

من هرکاریم بکنم نمیشه 

یعنی حضوری با ادما روابط اجتماعیم خوبه عین ادم حرف میزنم پشت تلفن نمیدونم چه مرگمه مسخ میشم انگار

به هیچی فکر کن و قط زنگ بزنمنم از تماس تلفنی بیزارم ولی به این ترس غلبه کن

منم بدم میاد واقعا 

از تماس تصویری که هیچی وحشتتتتتت دارم به معنای واقعی وحشت

نگران نباش عزیزم پشت تلفن که نمیخورتت آب بخور نفس عمیق بکش زنگ بزن بگو سلام وقتتون بخیر فلانیم فرمود ...

خیلی ممنونم ازتون 🥲❤

من توی شرایط این مدلی جملات رو از قبل مینویسم فرض کن میخام زنگ بزنم رییسم برای اینکه منو ماموریت ...

راهکار خوبیه خیلی ممنون ازتون 🧡🧡

حتما تو اینجور مواقع بدردم میخوره 

منتها الان نمیدونم موضوع صحبت طرف راجب چیه که از قبل رو کاغذ بنویسم جوابام اماده باشه

2810