بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
ببین اولین کاری ک باید بکنی اینه بری آزمایشگاه و آزمایش خونه بارداری بدی برای اطمینانه کامل، بعدش ک مثبت بود یه دکتر زنان خوب بگرد و پیدا کن و آزمایش تو ببر پیشش و تشکیل پرونده بده و تحت نظرش باش در این دوران، بقیش دیگه دکتر میدونه بهت میگه چی به چیه و چیکارکنی
حتما آزمایش خون بده ک مطمئن شی ، بعدش دکتر برات اولین سونوگرافی مینویسه ک توی اون ساک حاملگی و سن بارداری و تشکیل قلب بچه و اینارو بررسی میکند😍بعدم در مراحل بعدی آزمایش و سونوهای غربالگری هست😍انشالله همه چی بهترین نحوه باشه عزیزم برات 😍حس خوبیه منم الان باردارم وقتی فهمیدم خیلی احساساتی شدم 🥺🥺
میتونی ازمایشتو ک گرفتی اول ببری پیش یه ماما که فقط بهت نتیجه رو بگه ک مثبته یانه ، بعد اگه مثبت بود اقدام کن برای یه دکتر خوب که این ۹ماه رو زیرنظرش باشی ، منم همین کارو کردم ماما گفت آزمایشات مثبته منم تحقیق کردم بعدش رفتم زیرنظر ی دکتر خوب اونم خودش برام بقیه کارا توضیح داد و ازمایشاته لازمو نوشت