2777
2789

خواهش میکنم دعا کنید پدرم نیاد خونه

خواهش میکنم بچه‌ها التماس میکنم دعا کنید خدا بشنوه صدامو

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه حالا چیشده

تاپیک قبلمو ببینید

بخدا بی کسم، هرچی دعا میکنم خدا نمیشنوه😭

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

بچه ها پدر من پارانوئید شدیده، بعد چون همه بخاطر اخلاق بدش ازش دوری میکنن، با همه در افتاده اذیت کرده ازش فراری ان

بخاطر همین همه ظلم هاشو، عقده هاشو خالی میکنه سر ما. تهمت ز*نا به مادرم میزنه، تهمت‌های بد، تحقیر توهین کتک 

من و برادرمم اسیریم بقرآن، لقمه لقمه غذامونم میشمره، همش بهانه پیدا میکنه تحقیرمون میکنه، نفرین مون میکنه، به خدا به هرچی که قبول دارین ما کاری نمیکنیم، همش میگه شما آبروی منو میبرین

سرکوفت میزنه که خواستگار نداری، خواستگار اومد برام کسی که دوسش داشتم گفت اینا اگه واقعا خوبن چرا باید بیان خواستگاری خونه من، انداختشون بیرون

در حسرت یه خواب اسوده و یه لقمه غذای راحت خوردنیم، مردیم از تپش قلب بقرآن 

خواهش میکنم دعا کنید نیاد دیگه خونه، پاش نرسه خونه هیچوقت، بمیره، بخدا از روی جوگیری نمیگم، سال هاست اسیر دستشیم، خواهش میکنم دعا کنید نجات پیدا کنیم 

بخدا میخوام از خونه برم زندگیمو بسازم نمیتونم مادرمو تنها بزارم بخاطر منم بهش تهمت بزنه کتک بزنه، شما دعا کنید خدا بشنوه صدامو😭😭😭😭😭

مادرم جدا نمیشه

منم از ترس نمیتونم برم 

میخوام ازدواج کنم، مشاوره رفتم بخاطر ازدواج، گفتن همه چی خوبه 

ولی نمیزاره 

خودمم برم مادرمو اذیت میکنه

الان بیاد خونه باز اذیت مون میکنه

از صدای پاش هم میترسم 

همش تهمت میزنه تهدید به م.رگ میکنه 

چرا زنگ نمیزنید بیان ببرن بستریش کنن

پیش غریبه ها عاقلانه رفتار میکنه

ادمایی که بار اول میبیننش فکر نمیکنن اصلا بیمار باشه

با وجود اینکه همه میدونن ظالمه ولی پدرش برادرش اینا بفهمن نمیزارن و بدتر اذیت میکنن

اگه جرئت اینکارو داشتیم مادرم طلاق میگرفت