2777
2789

خیلی اوضاع بدی بود مجبور شدم ب احترامشون یکماه لباس سیاه بپوشم ، ذوق و شوق عروس بودنم و از دست دادم چون خیلی صمیمی هستن با خانواده همسرم بیش از حد

چون همسایه ن و انگار یک خانواده ن ، پسره خیلی جوون بود و خیلی یهویی بیمار شد و فوت شد خدا رحمتش کنه 

چیزی که خیلی منو آروم نگه داشته بود و تونستم با شرایط کنار بیام همسرم بود ک خیلی خیلی هوامو داشت و مواظبم بود و البته چون شاغلم سرگرم میشدم و دور میشدم از اون فضای ناراحت کننده و دلگیر 

الان هشت ماه از عروسیم و فوتش میگذره ولی همچنان خانواده اش و مادرشوهرم ناراحتن و لباس سیاه پوشیدن فک کنم تا سالش مادرشوهرم درمیاره رخت سیاهشو 

ادااااامه داره لطفاً بیاین نیازتون دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب تا اینجا که اونا قصد بدی ندارن

بلاخره اون بنده خدا نمیتونسته فوتشو جوری تنظیم کنه با عروسی شما تداخل پیدا نکنه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ما هم تا الان نمیخواستیم بچه دار بشیم و فعلا نمیخوایم 

هنوز زوده همسرم هم نمیخواد 

شاید سال دیگه وسطاش اخراش بخوایم اقدام کنیم 

ولی چندبار میشنوم که میگن خیلی دوسدارم اسم بچمو رو اسم مرحوم بذارم چون خیلی براشون عزیزه و پسر منم اگه بدنیا بیاد خیلی براشون عزیزه دوسدارم اسمش و سر اسم اون مرحوم بذارم 

الانم پدر مرحوم شنیدم گفته ک اگه بچه ی مهدی بدنیا بیاد هرچی دارم و ندارم و به اسمش میزنم همه چیمو میزنم ب نامش اگه اسمشو بذارن سر اسم پسرم ..( طفلی بچه ندارن همون تک فرزندشون بود ک پرپر شد ب رحمت خدا رفت)

موضوعی که هست من واقعا دلم نمیخواد بچه م ک چقدر براش ذوق دارم اسمشو سر اسم پسر مرحومشون بذارم ک بعدا هروقت میبیننش اشک تو چشاشون جمع بشه و یاد بچشون بیفتن، کلا دیگه خسته شدم که از وقتی عروسی کردم تا الان همش تو فاتحه و تو قضیه این مرحوم بودم 

بنظرتون حق بامنه؟ 

دلم میخواد بچه اولمونو خودمون اسم براش انتخاب کنیم با عشق دنبال اسم قشنگ باشیم براش :(

2810