2777
2789
عنوان

بقایا سقط

28 بازدید | 2 پست

دوستان میخوام از تجربه حامگی و سقطم بگم انشالله به درد کسی بخوره چون من خودم خیلی استرس داشتم تو اون یک ماه 

جنین تو هفته ۶م رشد نکرده بود قلبشم تشکیل نشده بود تو هفته دهم افتادم به لکه بینی رفتم سونو ختم بارداری دادن

عصر روز بعدش دل دردهای بعدی همراه حالت تهوع گرفتم رفتم بیمارستان صارم گفتن هیچکاری نمیتونیم بکنیم ما قرص میدیم طرف دردش بگیره تو خودت درد داری برو خونه طبیعی سقط کن اگه خونریزیت خیلی شدید بود برگرد و فقط یه استامینفون ساده نوشت یه دونه خوردم که بتونم اون شب بخوابم روز بعد بیدار شدم دل دردها زیاد شد رفتم دستشویی اول یه لخته بزرگ و بعدشم یه چیزی شبیه دنبه گوسفندی افتاد و بعد از اون همه دردام تموم شد.

۵ روز بعد رفتم سونو ۴ سی سی بقایا داشتم ده روز بعدش باز رفتم همون ۴ سی سی مونده بود که از بقایای جفت بود. قرص سایتوتک هر داروخونه ای بگین سر زدم نمیدان میگفتن باید بری بیمارستان بستری بشی اونجا بهت بدن قانون جدید اینطوریه منم نمیخواستم پام برسه بیمارستان که الکی کورتاژم کنن و فقط ۳۰ تا قرص متیل ۸ ساعتی خوردم و یه بسته قرص داکسی سایکلین همراه دم نوش گل گاوزبون تخم شوید عرق رازیانه زعفرون غلیظ یه دم نوشم بود قاطی پاطی که از عطاری گرفتم هر روز یکی دوتاشو میخوردم ولی زیاد تحرک نداشتم چون کارمندم ۸ ساعت سرکارم.

وقتی یه ماه شد رفتم سونو گفت ۱ سی سی مونده که ولش کن با پریودت دفع میشه اومدم خونه رفتم دستشویی اون یه تیکه هم خودش دفع شد حالا نمیدونم بخاطر سونو واژینال بود با دم نوشا هر چی بود تموم شد به کورتاژ نرسیدم اینم بگم من دیگه هیچ درد و خونریزی جز روز اول نداشتم فقط یه ماه لکه بینی داشتم.

خانومای عزیز به خودتون زمان بدین اگه فقط لکه بینی دارین بدن انسان هوشمنده خودش کارشو انجام میده.

امیدوارم هر کسی منتظر دیدن بچش هست به زودی یه بارداری راحت و بدون استرس رو تجربه کنه 

منم تو 7هفته بخاطر استرس شدید تو اون روز و فشار عصبی بچم سقط شد .امیدوارم بزودی دامنت سبز بشه و این ...

مرسی عزیزم همچنین 

من زیاد ناراحت نشدم چون میدونستم خدا خودش بهترینا رو واسه بنده هاش میخواد

مخصوصا تو این مورد که من اصلا توش دخیل نبودم 

تشکیل نشدن قلب واقعا از دست من خارج بود من همه چکاب های قبل از بارداری هم داده بودم دیگه کاری ازم برنمیومد.

تو اولین اقدام و اولین بارداری این اتفاق افتاد 

خوشحالم به کورتاژ و استفاده از قرص سقط ختم نشد.

الانم دنبال خونم صاحبخونه فوت شده باید جابه جاشیم میگم قسمت این بوده که اینجوری پیش بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.