2777
2789

پسرم کلاس چهارمه 

دیروز زنگ آخر بوده نزدیک زنگ خونه بوده که انگار معلم یادش رفته بوده تکالیفو بگه پسرمم همیشه میترسه یادش بره چون معلم تو شاد اصلا جواب نمیده  

بعد پسرم برمیگرده از معلم میپرسه که واسه ی فردا چه تکلیفی داریم؟معلم هم میگه فقط یبار مشق بنویسین از درس یهو همکلاسیش با تشر به پسرم میگه دهن سگتو ببند 

حالا جالب اینجاست اون پسر مثلا زرنگ کلاسشونه ولی زورش اومده که تکلیف بگه معلم بهشون 

پسرمم خیلی ناراحت بود وقتی اومد خونه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

وااا به مامانش بگو یا به معلم

خانما میشه امضامو بخونید؟😭

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

من میرفتم مدرسه . به مدیر میگفتم برخورد بچه رو 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حودتون ک دانش اموز بودی و میفهمی بچه ها دوس ندارن معمولا کسی امتحان یا تکلیفو یاداوری کنه ب معلم هرچند حرف همکلاسیش بد بود ولی طبیعیه،،،شماهم ب گل پسرت بگو اگ معلم خواست تکلیفی بده خودش میگه اگه نگفت ینی نیست و نمیخواد بپرسه و نگران نباشه

حال خوب:)

نفرین خدا و درد بلا های شما فرق سر مادر رذل بی همه چیزم الهی از عمر این زن نجس کم بشه و به عمر شما نی نی سایتیا اضافه بشه ترو به امام حسین فقط دعا کنید این زن نجس سرطان بگیره و با عذاب ذره ذره سقط شه🤲🤲🤲🙏🙏🙏

اجرتون با امام حسین دعا نویس برای دعای مرگ مادرم میخوام ترو به فاطمه زهرا هرکی سراغ داره بهم معرفی کنه🙏🙏🙏❤️‍🩹❤️‍🩹

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بنظرم به بچه یاد بده همون لحظه جوابشو بده که دیگه بزگترا قاطی دعوای بچه ها نشن 

دخترم چندروز پیش اومد بهم گفت دوستم بهم گفته کثافت 

منم بهش گفتم همون لحظه تو هم یه جوابی بهش میدادی که دیگه تو دلت نمونه 

به من گفت به مادرش بگو گفتم خودت از خودت دفاع کن مارو قاطی نکن 

حالا دیروز بهم میگه مامان رفتم بهش گفتم از حرفی که اونروز زدی خیلی ناراحت شدم آخرین باری که بهم میگی و گرنه میرم به ناظم میگم 

حالش خیلی خوب شده بود احساس کردم دیگه ناراحت نیست

عزیزم حودتون ک دانش اموز بودی و میفهمی بچه ها دوس ندارن معمولا کسی امتحان یا تکلیفو یاداوری کنه ب مع ...

من اتفاقا به پسرم خودم یاد دادم که سر کلاس بپرسه همه چیو بعدا سرگردون نشه اوایل امسال خود پسرم از مشق نوشتن خسته شده بود ولی الان عادت کرده دیروزم اومد سریع نشست نوشت تموم شد 

پسر من شاید این رفتار رو بلد نبود تا دیروز ولی بعد این ممکنه از اون یاد بگیره و یهو یکی برگرده تکلیف رو بپرسه پسر منم اون حرفو بهش بزنه 

واقعا کار درستی نیست 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من دیگه گذاشتم به عهده خودش،گفتم از خودت دفاع کن.تو شروع کننده نباش تو بحث و دعوا ولی کسی شروع کرد جوابشو بده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین