من یه پسر کلاس اولی دارم...امروز با یه خانمی از مامان همکلاسیای پسرم حرف میزدیم که میگف به همین یه بچه برس و دیگ بچه نیار و من سه تا دارم و پشیمونم...میگف حالا خیلی خواهر برادرا ب هم وفا میکنن و دارن ک براشون بیاریم....منم میخواستم سال آینده یکی دیگ اگ خدا بخواد بیارم ولی خواستم با شمام مشورت کنم...بالاخره چند عقل بهتر از یه عقله
بهترین کار رو شما میکنی ، هرچی فاصله بچه ها کمتر باشه در بزرگسالی بهتر همو میفهمن ،ان شاالله به زود ...
مرسی قربونت برم همین مد نظرمه 😘😘
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت در هیچ شرایطی چه خوب و چه بد ، یه آدم نزدیک و بامحبت کنارم ندارم ، خداروشکر هنوز پدرومادرم ه ...
دقیقا همینطوره
خواهرم برای اینکه دختر بزرگش به کوچیکه حسادت نکنه همش از کوچیکه بد میگفت پیش بزرگه و برعکس الان بزرگ هم که شدن همیشه باهم سرجنگ دارن
خودم از اول به پسر بزرگم میگفتم ببین داداش چقدر دوست داره همش تورو نگاه میکنه،ببشتر میاد پیش تو وار این قبیل چیزا یا کاری میکرد برای کوچیکه میگفتم آفرین داداش مهربون که مراقب داداشتی ،الان جونشون براهم درمیره
دخترت نمیگه کاش دختر بود و اینا ؟چجوری انقد خوب بار شون آوردی
نه از اول گفت کاش پسر باشه اخه دوستشم داداش داره
قربونت عزیزم اول لطف خداست بعدم هر چیزی با عشق و علاقه قلبی به بچه یاد بدی یاد میگیره چون ذات اون بچه با ذات خودت هماهنگه وانچه از دل براید لاجرم بردل نشیند
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
قبلا بچه زیاد بودیم در و همسایه فامیل بازی میکردن همبازی بودیم ولی الان تک فرزندی خیلی بده یا نیار ی ...
بچه های من یسال فرقه شون .. خیلی اذیت شدم .. ولی خوشحالم .. انشالله توکل کن به خدا با همه سختیهاش و بدون عاقبت داره ... حیف بچه هامون تو این دنیای بی رحم تنها بمونن ..
خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …