2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست
جوابش ندیدهمون بهتر موافق کم فرزندیه

والا یه جور سراغ اتاق خوابای خونه منو میگیره انگار میدونه من کجا زندگی میکنم ؟

خودشو انداخته وسط همونجوری که تربیت شده بابقیه رفتار میکنه فکر میکنه هنره  

بهترین کار رو شما میکنی ، هرچی فاصله بچه ها کمتر باشه در بزرگسالی بهتر همو میفهمن ،ان شاالله به زود ...

مرسی قربونت برم همین مد نظرمه 😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا آدم نمیدونه به وضعیت مملکت فکر کنه یا به حال روحی بچه ها...آدم کم میاره

وضعیت مملکت فاجعه هست 

همه فقط دنبال مهاجرت و فرارن واقعا بچه ها گناه دارن

یه تن ماهی شده ۹۰ تومننن😔😔😔

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

اتفاقا اونی که فکر میکنه دیگران خرن در حقیقت خودش خرهمنم اونقدر حالیم هست بفهمم با کی بودیشمام که ای ...

خوبتون شروع کردید، خواهش میکنم منطق داشته باشید

من فقط باصاحب تاپیک نظر دادم، نمیدونم چرا شما به خودتون گرفتید، من اصلا نظرات شما دراین تاپیک ندیدم

گفتم اگرجسمی وروحی توانش دارید بچه بیارید

خداوند بهتون آرامش بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2805
همون زمان قدیم همون سخت گیری های قدیم خیلی بهتر از الانه بچه ۹ ساله میبینی بلد نیس احترام بذاره خیلی ...

شما نترس تا اون موقع جوری کشور رو نابود کردن که امکان زندگی کردن توش نیست

من خودم چهار تا دایی دارم هر چهار تا اون ور دنیا هستن من تو ۱۸ سال عمرم هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم 

مادرم ۲۵ ساله یکیشون رو ندیده 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

اتفاقا میخوام آی وی اف کنم ۲ قلو پروسه شو دارم میرم حالا ۳ هم شد که خداروشکر 😅۳ ساله شدن دیگه خدارو ...

عزیزم انشالله به مراد دلت برسی و سلامت بقلشون کنی

اتفاقا جاری من سختیش تا یکسال بود بچه ها راه افتادن خیلی خوب شدن

چون همسن بودن بهم زور نمیگفتن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
هیچوقت در هیچ شرایطی چه خوب و چه بد ، یه آدم نزدیک و بامحبت کنارم ندارم ، خداروشکر هنوز پدرومادرم ه ...

دقیقا همینطوره 

خواهرم برای اینکه دختر بزرگش به کوچیکه حسادت نکنه همش از کوچیکه بد می‌گفت پیش بزرگه و برعکس الان بزرگ هم که شدن همیشه باهم سرجنگ دارن 

خودم از اول به پسر بزرگم میگفتم ببین داداش چقدر دوست داره همش تورو نگاه میکنه،ببشتر میاد پیش تو وار این قبیل چیزا یا کاری میکرد برای کوچیکه میگفتم آفرین داداش مهربون که مراقب داداشتی ،الان جونشون براهم درمیره 

خوبتون شروع کردید، خواهش میکنم منطق داشته باشیدمن فقط باصاحب تاپیک نظر دادم، نمیدونم چرا شما به خودت ...

اتفاقا شما دقیق گفتی خودش سه تا بچه اورده بشما میگه نیار

بعدشم برو پستای قبله پستت رو بخون فقط من گفتم منی که سه تا دارم میگم دوتا کافیه که بهشون بسه رسیدگی کرد

خدا به شما آرامش بده که تو حرف دیگران دخالت نکنید

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اتفاقا شما دقیق گفتی خودش سه تا بچه اورده بشما میگه نیاربعدشم برو پستای قبله پستت رو بخون فقط من گفت ...

عزیزجان

پست اول تاپیک ،استارتر بخونید

گقتن مادر3تابچه آورده به من میگه همین یکی کافیه

خودت مدیون من کردی

راحت قضاوت کردی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دخترت نمیگه کاش دختر بود و اینا ؟چجوری انقد خوب بار شون آوردی

نه از اول گفت کاش پسر باشه اخه دوستشم داداش داره 

قربونت عزیزم اول لطف خداست بعدم هر چیزی با عشق و علاقه قلبی به بچه یاد بدی یاد میگیره چون ذات اون بچه با ذات خودت هماهنگه وانچه از دل براید لاجرم بردل نشیند

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
قبلا بچه زیاد بودیم در و همسایه فامیل بازی میکردن همبازی بودیم ولی الان تک فرزندی خیلی بده یا نیار ی ...

بچه های من یسال فرقه شون .. خیلی اذیت شدم .. ولی خوشحالم .. انشالله توکل کن  به خدا با همه سختیهاش و بدون عاقبت داره ... حیف بچه هامون تو این دنیای بی رحم تنها بمونن .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …