2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها خود بزرگ بین هستن

69 بازدید | 14 پست

سلام

مامانم جمعه شب رفت مکه. البته خیلی یهویی شد اصلا قصدش را نداشت. 20 روز قبلش ی روز گفت من اسمم در اومده اما الان هزینه اش را ندارم منم بهش گفتم اگر دلت میخواد برو من پولشو بهت میدم. مامانم خوشحال شد. اما مامانم گفت نمیخوام خیلی شلوغ کاری کنم این ی برنامه شخصی هست لزومی نداره توی فامیل جار بزنم. خلاصه دو روز مونده بود به رفتن فقط زنگ زد به دو سه نفری بزرگتر و خداحافظی کرد ازشون. موقع بدرقه هم من و شوهرم و خواهر و برادر مجردم رفتیم. برادر بزرگترم که متاهل هست هم اومد اما تنها و با کلی اخم و طلبکاری. یک راست رفت سراغ مامانم گلایه کرد که تو باید زنگ میزدی از زن من حلالیت میگرفتی خداحافظی میکردی چون نکردی اون هم نیومده بدرقه ات. ما همه هنگ کرده بودیم از این رفتارش. خلاصه مامانمم بهش گفت الان داماد من اومده مگه من زنگ زدم ازش حلالیت خواستم که باید به زن تو زنگ میزدم. اون جای بچه منه و خودش باید بلند میشد مثل آدم میومد نیومده هم مهم نیست. 

من میخوام بدونم آخه آدم چقدر باید عقده ای باشه که این رفتار رو بکنه؟

منم میخوام فردا آش پشت پا بپزم به برادرم و زنش خبر ندادم. به نظرتون کار اشتباهیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ولی بنظر من یکم حق داشته..خب همون موقع که اسمش در اومده بود همتون رو دعوت میکرد همون طور که به شما گفته به اونا هم میگفت .قبل اینکه عروس همچین حرفی بزنه.توی همون مهمونی بدون گفته اسم خاصی که فلانی منو حلال کنه.تو یه جمله جمعی از هموتون حلالیت میخواست...

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

این رفتارای بچگانه چیه کسی که میخواد بره مکه باید حداقل از اطرافیان خودش حلالیت بطلبه منم مادرشوهرم ...

ولی ما تا حالا هر چی دیدیم از بزرگترها حلالیت میگیرن نه از کسی که جای بچه اشونه. ایشون کلا میخواد خودشو بزرگ کنه اما کسی خریدار این رفتارهاش نیست. 

کسی از این توقع ها باید داشته باشه که خودش هم رعایت بکنه نه اینکه روز مادر یا روز تولد مادر شوهرش خودش نیاد شوهرش و بچه اش را بفرسته حتی ی زنگ هم نزنه 

ولی بنظر من یکم حق داشته..خب همون موقع که اسمش در اومده بود همتون رو دعوت میکرد همون طور که به شما گ ...

عزیزم همه ما رو دعوت کرد مهمونی داد ایشون هم بود اما الان میگه باید جداگانه به من زنگ میزد

برادرتون و عروستون هم مثل شما و همسرتون از اول درجریان سفر مادرتون بودن؟

حتی سه چهار روز قبل سفر هم برادرم و دخترش تنهایی اومدن و برای مادرم شکلات و اینا آوردن اما خودش نیومده بود. اونوقت انتظار داره دم رفتن مامانم جداگانه بهش زنگ بزنه. بی احترامی میکنه اما توقع احترام داره

حتی سه چهار روز قبل سفر هم برادرم و دخترش تنهایی اومدن و برای مادرم شکلات و اینا آوردن اما خودش نیوم ...

اینطور ادمها دلشون صاف و پاک نیست

خوددرگیری دارن

ولی سعی کنید با برادرت و برادرزاده هاتون گرمتر بگیرید

عروستون بخاطر این اخلاقش منزوی بشه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اینطور ادمها دلشون صاف و پاک نیستخوددرگیری دارنولی سعی کنید با برادرت و برادرزاده هاتون گرمتر بگیرید ...

واقعا همینطوره 

والا شوهر من اصلا نه گفت چرا خداحافظی نکردن مثل پروانه دور مامانم میچرخید خودش جلوجلو گفت بریم مامانت را راهی کنیم. از در خونه میخواست بیاد بیرون دور سرش صدقه چرخوند و با عزت و احترام. اونوقت این خانوم فکر کرده ملکه است باید برن دست بوسش

2810