2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
آخه خودش میگ میام صحبت میکنم با خانواده ات ولی خانواده اجازه محرمیت نمیدن میگن دائم

خب ندن 

توام نمیکنی تا دایمش

بیادفعلا صحبت کنه ب اندازه کافی هم سرکارمیبینتت ومیشناستت

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

میدوتی ایشون تامرحله اخرو میبنه و میگه اگر کاری کردن گناه نشهخودمون داریم میگم اصصصصلا نباید ب اونجا ...

خودش دست کم گرفته گول قد بلند و شغل طرف خورده ، فکر می کنه هر کسی پلیس هست دیگه همه کارهاش درسته!  امان از کسی که مرد قانون باسه و بخواد ازش سو استفاده کنه ، دیگه دستت به جایی بند نیست از طرفی همه راه های در رو قانونی بلد هست.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه صیغه نباشه شکسته نمیشه؟؟

شکستگی‌ش اندازه ی ضربه خوردن از فسخ نابهنگام صیغه نیست

عزیزم من خودمم به حلال و حرام و محرم و نامحرم معتقدم

ولی این خانوم چون مطلقه ست وقتی صیغه بشه ممکنه راحت تر تن به رابطه ی جنسی بده

بعدا اگر اون آقا از این رابطه سیر شد و ولش کرد دیگه این خانم نمیشکنه بلکه خورد میشه

منظور من از عجله نکردن برای صیغه اینه که از دور طرفش رو بشناسه

نه اینکه خدای نکرده به حرام و گناه بیوفته

خب ندن توام نمیکنی تا دایمشبیادفعلا صحبت کنه ب اندازه کافی هم سرکارمیبینتت ومیشناستت

آره اینم هس ولی نمیدونم چرا دارم بهش علاقه پیدا میکنم

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
آره اینم هس ولی نمیدونم چرا دارم بهش علاقه پیدا میکنم

نمیدونی ک من میدونم طبیعیه

منم بودم تومحل کار کسی باب دلم بود بلخره دل بستکی پیش میامد

اماماداریم بهت خاهرانه میگیم ک راه بدست اوردنش این نیست. اکر قصد خیری باشه بیاد جلو

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

شکستگی‌ش اندازه ی ضربه خوردن از فسخ نابهنگام صیغه نیستعزیزم من خودمم به حلال و حرام و محرم و نامحرم ...

شما پیشنهادتون چیه؟ 

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
نمیدونی ک من میدونم طبیعیهمنم بودم تومحل کار کسی باب دلم بود بلخره دل بستکی پیش میامداماماداریم بهت ...

آره درسته 

شما پیشنهادتون چیه؟

اول رو خودت مسلط باش

بعد خانواده ها رو در جریان بذارید

وقتی پای بزرگتر وسط باشه طرفین متعهد تر عمل می کنن

بعدم دوتایی برید مشاوره قبل از ازدواج تا کامل بررسی تون کنه که به درد هم می‌خورید یانه

اول رو خودت مسلط باشبعد خانواده ها رو در جریان بذاریدوقتی پای بزرگتر وسط باشه طرفین متعهد تر عمل می ...

میدونی دلم نمیخاد خودمو بهش بچسبونم هعی بگم ازدواج دائمی که فک کنه آویزونم دلم میخاد خودش اصرار کنه

میدونی دلم نمیخاد خودمو بهش بچسبونم هعی بگم ازدواج دائمی که فک کنه آویزونم دلم میخاد خودش اصرار کنه

این حرفو نزن

تو دلت نمی‌خواد از دستش بدی چون داری بهش وابسته میشی به همون دلایلی که گفتی

ولی می‌دونی اگه قصدش فقط رابطه باشه وبعد از یه مدترهات کنه چه بلایی سرت میاد؟ 

بعدم اون وقتی ببینه با صیغه بدون تعهد و مسئولیت راحت میتونه به هدفش برسه بعدها تو زندگیش نمی‌تونه به یه همسر متعهد بمونه و مدام دور از جونش هرز میپره

چاره اینه بری مشاوره

تا وقتی شما خودتو در اختیارش میذاری (صیغه) عطشی برای بدست اوردن تون نداره (ازدواج)

برای خودت باید ارزش قائل بشی احساساتت رو بروز ندی سو استفاده کنه 

این حرفو نزنتو دلت نمی‌خواد از دستش بدی چون داری بهش وابسته میشی به همون دلایلی که گفتیولی می‌دونی ا ...

درسته دقیقا

نه میتونه شرط کنه حتی دستشون هم بهم نخوره. صیغه که این نیست که تا ته رابطه جنسی بره که. بعد خواستگار ...

وقتی هنوز خانواده ها نمیدونن یعنی هنوز نیومده خواستگاری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖