2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
صیغه باشه اون تونسته باهاش ارتباط فیزیکی هم داشته باشه ولی صیغه نباشه فقط با هم حرف زدن و بیرون رفتن ...

نه میتونه شرط کنه حتی دستشون هم بهم نخوره. صیغه که این نیست که تا ته رابطه جنسی بره که. بعد خواستگار نیست که از خواستگاری رد شده به آشنایی و نامزدی رسیده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
🥲🥲

فیلم رگ خواب هست حتما ببین

عزیزم آشنایی نیاز به صیغه نداره اتفاقا با قبول کردن صیغه فقط به طرف نشون می دی که من خیلی راحت به دست میام و ممکنه قبل تو برای مردهای دیگه هم این کار کرده باشم! 

مگه اینکه طرف بخواد تو رختخواب با کسی آشنا بشه که نیاز به صیغه داشته باشه !

حتما حتما فیلم ببین خیلی دیدت تغییر می ده

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه تو پی وی یه سوال ازتون بکنم؟

در خدمتم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
فیلم رگ خواب هست حتما ببینعزیزم آشنایی نیاز به صیغه نداره اتفاقا با قبول کردن صیغه فقط به طرف نشون م ...

چشم مرسی که راهنماییم کردین 🥺

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
نه میتونه شرط کنه حتی دستشون هم بهم نخوره. صیغه که این نیست که تا ته رابطه جنسی بره که. بعد خواستگار ...

دیگه یه چیزهایی دل آدم هست یه لحظه از طرف خوشش میاد و دچار احساسات عاشقانه تحت تاثیر هورمون می شن و یک ساعت بعد تو رختخواب هستند!   حداقل صیغه نباشه بیشتر جلوی خودشون نگه می دارند.

نه من یکیو میشناسم شرایطش مشابه شما بود

پسره ول کرد رفت

دائم به نظرم بهتره

ارزش شمابیشتر از موقته

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
نه من یکیو میشناسم شرایطش مشابه شما بودپسره ول کرد رفتدائم به نظرم بهترهارزش شمابیشتر از موقته

مرسی عزیزم چشم انجام نمیدم🥲🙏

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
دیگه یه چیزهایی دل آدم هست یه لحظه از طرف خوشش میاد و دچار احساسات عاشقانه تحت تاثیر هورمون می شن و ...

والا چیزی که داریم توی جامعه میبینیم خیلی راحت تر از این حرفا توی رختخواب هستن

چشم مرسی که راهنماییم کردین 🥺

یه دوستی داشتم خیلی خوشگل بود بعد طلاق گرفته بود یه مردی به بهانه ازدواج صیغه اش کرده بود و طلاقش هم نمی داد چند سال چقدر ازش استفاده کرد و چقدر اذیتش کرد ، دیگه رابطه ام باهاش قطع کردم چون حس کردم مشکلاتش تمومی نداره به خاطر یه صیغه ای که قانونی دیگه دستت به جایی بند نیست از طرفی شرعی دیگه نمی تونی با کسی دیگه ازدواج کنی.

اونی که اول پیشنهاد صیغه میده یعنی جدی نمیخوادتت معمولا

دقت کن این مدلی نباشه 

اتفاقا اولش مهمه چجوری قدمت رو برداری بخوای این مدلی شروع کنی پایان خوشی برات نمیبینم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
یه دوستی داشتم خیلی خوشگل بود بعد طلاق گرفته بود یه مردی به بهانه ازدواج صیغه اش کرده بود و طلاقش هم ...

عه خدای من 😮

حالا که طلاق گرفتی   میخوای تا  چن بار صیغه این و اون شی؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...