2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
ببین نمیدونم این آقا چطور آدمیه. ولی مورد داشتم اطرافم که مردها وقتی به هدفشون میرسن دیگه زن به چشمش ...

آره نظر خودمم هس

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی درستع؟

باور کن اشتباهه ازش خوشت اومده عقلت کار نمیکنه دوست داری بعد ولت کنه بره؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها اصلا تو محل کار به کسی اهمیت نمیده خیلی تو محل کار بداخلاقه و سرده حتی برای منم اخم میکنه ولی یه جا تنها میشیم میشینه بچگونه باهام میحرفه و قربون صدقه میره همین کاراش باعث میشه بشینم هعی فکر کنم

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
خودت رو گول نزناگه خانواده اش می‌دونستن میشد بیاد جلو خواستگاری نهایت بعدش آره یه مدت صیغهایشون بیشت ...

آره خوب اینم هست 🥺

اتفاقا اینکه خیلی خوبه مشکلی نداره بهتر از اینه که بدون صیغه باهم در ارتباط باشید.

یعنی خوشم میاد که عاشق صیغه اید ! شما که کارشناسی چرا تشویقشون نمیکنید به مشاوره و تصمیم درست . فقط صیعه کنن که ...‌‌ استعفرالله 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
باور کن اشتباهه ازش خوشت اومده عقلت کار نمیکنه دوست داری بعد ولت کنه بره؟

نه دوس ندارم🥺

میدونی فک میکنه طلاق من سر این بوده که مشکل جنسی داشتیم

خودتو گول نزن

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
میدونی فک میکنه طلاق من سر این بوده که مشکل جنسی داشتیم

پس همینو بگو

صیغه نکن 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بعدازدواج قدوهیکل عادی میشه اخلاق مهمه

تازه اکر ازدواجی درکارباشه

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

رمانه مگه؟😑😑

نه بخدا باید ببینید همه تو محل کار سر همین اخلاقش متنفرن ازش