2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

2315 بازدید | 171 پست

سلام چطورید یه سوالیه چن روزه فکرم درگیره 

من طلاق گرفتم و یه جا کار میکنم یه پسره هس از من خوشش اومده منم همینطور بهم گف باهم باشیم ولی چون اونم پدر و مادرش طلاق گرفتن منم همینطور گف صیغه موقت کنیم اگر اوکی بودیم بریم برای ازدواج هم من میترسم هم اون شما بودید چیکار می‌کردید؟ 

واقعا ازش خوشم اومده پلیسه و 2 متر قدشه من همیشه اینجوری دوس داشتم 🥺😂 ولی یه چیزی بگم مجرده من اصلا سمت مرد زن دار نمیرم مورد بوده مرد زن دار گفته ک ریدم بهش لطفا راهنمایی کنید 🥺🙏

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

اتفاقا اینکه خیلی خوبه مشکلی نداره بهتر از اینه که بدون صیغه باهم در ارتباط باشید. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه حقیقتی که هست اینه 

شاید میخواد اینجوری با خیال راحت ازت استفاده کنه اخرشم بگه اخی خانواده ها راضی نیستن 

بگو همینجوری هم میتونیم اشنا بشیم بدون صیغه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ، تا حالا چنین شرایطی نبوده ، اما این هم میدونم که صیغه هیچ قید و بندی نداره بعد مدتی میتونه با احساساتت بازی کنه و رهات کنه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نظر خودتونه خب اینجوری هم برای شغل اون مشکلی پیش نمیاد هم اگه مذهبی هستید عذاب وجدان نخواهید داشت

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نظر منو بخوای،

نمیخوام خدایی نکرده چیزی بگم که سوتفاهم بشه اما بنظر من شما که شرایطشو داری یعنی جدا شدی و نیاز به اجازه نداری صیغه بهتره وجدان خودتم راحت تره ،

دوست پسرت نیس شوهرته

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

راست میگه پفک نمکی

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نمیدونم ، تا حالا چنین شرایطی نبوده ، اما این هم میدونم که صیغه هیچ قید و بندی نداره بعد مدتی میتونه ...

چرا داره از لحاظ قانونی حمایت میشه مثلا به بارداری ختم بشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔