2777
2789
عنوان

شکاک هستم یعنی

86 بازدید | 8 پست

یه مدت بودروهمه چی شک میکردم ولی بدمتوجه میشدم اشتباه تااین ک قشنگ ۲تاگوشی هاش افتادست من چک میکنم ولی ۲روزپیش سرکاربودگفت بایداون اقاببرم یه شهردیگ منم گقتم یاشه بهت زنگ میزنم نصف شب گفت باشه شکاک بدخودش گفت نمیری ازشکاکیت صبح بهش زنگ زدم خاموش بودتا۱۲ظهربهم گفت اره خسته بودم مرده نمیخواستم ببرم خطموخاموش کزدم خوابیدم شماباشین شک نمیکنین

چه شک کنی چه نکی مردا کار خودشونو میکنن

اعصابتو الکی بهم نریز

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بگو چیشده من نفهمیدم 😅

به شوهرش شک داشته بعد به این نتیجه میرسه اشتباه کرده

ولی یهو ۲تا گوشی از شوهرش پیدا می‌کنه

شوهرشم نیگه میخاد یه آقایی رو ببره شهر دیگه

بعد که میره گوشیشو خاموش کنه تا فرداش

اوکی؟؟

یا منم اشتباه فهمیدم😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷