2777
2789
عنوان

شما باشید چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 62 پست
وقتی برای من مثلا همین شش ماه پیش مادربزرگم فوت کرده بود نیامدن ابروم توی فامیل بردن چی

چرا آبروی تو اون خودش ارزششو کشیده پایین من ولی برام اینا مهم نیس بیان برن یا چی ولی خب ناجور اذیت میشم مادر شوهرم میاد همه جا می‌ره خونه خواهرش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادرش اینا مگر دعوت کنی بیاد یاعم بیاد ی سر بزنه ولی پول خواستنی یا چیزی شدنی شوهر من باید بده و انجام بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم چکار کنم حالا مادر دار شده ابرو دار شده بهش گفتم شده این زندگی بپاشه از شان خودم پایین نمیام

چی بگم 

خودت باز بهتر میدونی 

اخلاق همسرت و شرایط زندگیتو بهتر میدونی 

ولی منم بودم همینکار رو میکردم . صد در صد حق باهاته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2804
چرا آبروی تو اون خودش ارزششو کشیده پایین من ولی برام اینا مهم نیس بیان برن یا چی ولی خب ناجور اذیت م ...

عید تا وقتی من بودم مهمونی  چیزی نبود خونه تا داداش و خواهرش اومدن اصلا آشپزی اینا و مرخصی هم حتی گرفت تازه کار خونه و آشپزی روز های بعدش و ظرفا هم با من بود با اینکه خواهر شوهر دارم تو خونه این بار عید نمیرم قبلش میرم یکی دو روز 

نفرت دارم ازشون پسر بزرگش به من گفت پدرسگ

پدرسگ که طوری نیست من برادرشوهر خواهرشوهر بهم گفتن ج ن دع. سرت رامیبریم وهزاران تهمت وفش دیگه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

همسرم چکار کنم حالا مادر دار شده ابرو دار شده بهش گفتم شده این زندگی بپاشه از شان خودم پایین نمیام

خب بهتر از اینه که باز جمع بگن و نیومد ...

اون من نمی دونم مشکلاتتون چیه ، اگه گفتین من وقت داشتم میام می خونم جواب میدم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خب بهتر از اینه که باز جمع بگن و نیومد ...اون من نمی دونم مشکلاتتون چیه ، اگه گفتین من وقت داشتم میا ...

منم دقیقا همینجوری پیش اومد نرفتم چون چندبار بافش ازخونشون بیرونم کردن وفشم دادن

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خب بهتر از اینه که باز جمع بگن و نیومد ...اون من نمی دونم مشکلاتتون چیه ، اگه گفتین من وقت داشتم میا ...

ما یه جورایی فامیل دور هستیم 

همون جمع توی عزای منم بودن دیدن اونا نیامدن

منم دقیقا همینجوری پیش اومد نرفتم چون چندبار بافش ازخونشون بیرونم کردن وفشم دادن

علت چی بوده

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
منم از این حرفا زیاد زدن کلا خیلی اذیتم کردن ولی به خاطر شوهرت بگذر

من حرفم این بود به خود همسرم هم گفتم 

به خاطر شوهرم 

گذشت کردم از خیلی چیزها رفتم و اومدم 

یا حتی با هاش زندگیم ادامه دادم 

و حسرت خیلی چیزها تا گور با خودم میبرم 

پس اونم اگر دوستم داره باید حسرت این چیزها داشته باشه

2809