2777
2789
عنوان

کسی تو خونه طلا نگه میداره توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست

ببین اگر جار نکشی و هی حرفشو نزنی که من طلا دارم پس انداز دارم از این حرفا نکته اول ایمنی رو رعایت کردی . دوم این که جاهایی بذارش که دسترسی بهش سخته و تصورش سخته . مثلا بذار توی جیب یه لباس که توی کاوره . بذارش توی یه قابلمه توی جعبه اش . بذارش توی گلدون بذارش توی سقف کاذب اگر داری بذارش لای بالشت 😅 

دزدا دیگه مثل قدیم وقت نمیذارن سریع میره اگر گیرش اومد که هیچی نیومد ریسک نمیکنن که گیر بیفتن . 

همه رو هم یه جا نذار چند جا جاساز کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگر جار نکشی و هی حرفشو نزنی که من طلا دارم پس انداز دارم از این حرفا نکته اول ایمنی رو رعایت ک ...

مرسی عزیزم آخه میگن دستگاه طلا یاب دارن از این میترسم

بالای کمد دیواریم جاهست تقربا میشه گفت چسبیده سقف خیلی بالاس اونجا بزارم بهتره یا تو کمد ی ک کلید داره ؟

بالا میترسم از بالا پشت بوم دستگاه بزنن

مرسی عزیزم آخه میگن دستگاه طلا یاب دارن از این میترسمبالای کمد دیواریم جاهست تقربا میشه گفت چسبیده س ...

بذار همون بالا هر چی خارج از دست تر بهتر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2805
وای چه حوصله ای داری اگه عجله داشتی کار پیش اومد چی

بیشترشو میندازم تو گردن و دستم 😅 فقط گوشم سوراخش گرفته که اونم جاسازی میکنم تو سوتینم بقیش بنده خدا مامانیم زحمتشو میکشه😅😬😂

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بیشترشو میندازم تو گردن و دستم 😅 فقط گوشم سوراخش گرفته که اونم جاسازی میکنم تو سوتینم بقیش بنده خدا ...

کلا حمل کردن با خودت اشتباه ترین کاره اونم تو این شرایط خدای نکرده کسی خفتت کنه با اولین تهدید همه رو میدی میره از ترس ،من خودم تنها بیرون برم حتی یک انگشتر هم نمیندازم 

خودم همه رو گذاشتم بانک فقط یه نیمست و ۲ تا انگشتر گذاشتم مونده اگر احیانا جایی دعوت شدیم دستم خالی نباشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
کلا حمل کردن با خودت اشتباه ترین کاره اونم تو این شرایط خدای نکرده کسی خفتت کنه با اولین تهدید همه ر ...

بانک سالیانه میگیره؟ بانک دولتی فک کنم امن تره...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بانک سالیانه میگیره؟ بانک دولتی فک کنم امن تره...

من بانک کارگشایی گزاشتم ،در ازای۶۰ گرم طلا بهت ۲۰ وام میده بعد یکسال ۲۵ پس میگیره 

با این تورم همون ۲۰ رو طلا بخری تا سلل بعد بیشتر از ۵ سود کردی

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️