2777
2789
فذقش دویست هزار تومنه فقطط

نه زیاده.طلایی که ۲درصد باشه میخری یا ۲۰درصد؟؟

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم طلای نو اجرت داره دست دوم نداره . حالا این اجرت میتونه از ۱۰ درصد باشه تا ۳۵ درصد . با این قیمت طلا ۳۵ درصد حدود ۲ملیون میشه . پس خیلی ارزش داره . من یه نیمست خیییلی زیبا خریدم.حدود ۳۰ م کمتر از نو 

این رقمارو از کجا اوردی؟!

هر طلایی یه اجرتی داره که ضرب در قیمت طلای خام و مالیات و .... میشه

طلای دست دوم ممکنه اجرتش ۵درصد باشه یه طلای نو هم ممکنه اجرتش ۲۰ درصد باشه! 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من داییم طلا فروش هس. طلا نو رو قیمن تابلو با ۱۰ درصد بهم میده طلا دست دوم رو قیمت تابلو با ۷درصد بهم میده. ولی من حساب کردم ارزش نداره واقعاا....  میرم توی دیوار طلا دست دوم با ۵۰ هزلرتومان بالای تابلو میخرم میبریم طلا فروشی چک میکنن.

منکه ترجیح میدم نو باشه کم کارمزد مثلا النگو کمترین کارمزد و داره نمی ارزه دست دو منکه نو میگیرم همیشه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

نه عزیزم درصدش مهمه.مثلا اجرت یه سرویس ۲۵درصده.سودش۷درصد.مالیاتش۹درصد.عملا تو داری ۲۵+۷+۹درصد بیخودی میدید به طلافروشی و به جایش طلا نمی‌ده.تو دست دوم اون ۲۵درصد رو نمیدی.اجرت طلاها البته فرق داره مثال زدم.

نه عزیزم درصدش مهمه.مثلا اجرت یه سرویس ۲۵درصده.سودش۷درصد.مالیاتش۹درصد.عملا تو داری ۲۵+۷+۹درصد بیخودی ...

بقیه ش موند«

استارتر جان اون که شما میکی،قیمت طلای دست دومی هست که ما به طلا فروش میفروشیم.زیر قیمت طلا  برمیدارند ازمون.نه وقتی ما بخواهیم دست دوم بخریم.