پارتنر داشته باشد بهش هم متعهد باشید ولی مثلا یه پسر دیگه هم باشه حالا بگیم دوست معمولی یا همکلاسی یا هر چی که نسبت بهش حس خوب داشته باشید بخواهید بعضی وقتها باهاش وقت بگذرونید⁉️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای لاشیا این حس ها کاملا طبیعیه ولی برای آدم عادی و درست نه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
وقتی مغزت مثل آنتن آنالوگ از اینور و اونور سیگنال دریافت کرد
بدون این عشق نیست این هوسه
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
من همه پسرا رو غیر پارتنر خودم وقتی میان سمتم شبیه دزد میبینم شبیه گرگ و کفتار🤣🤣🤣 تو دانشگاه کسی جرات نمیکنه باهام صمیمی حرف بزنه میام از بین پسرا رد بشم همشون میرم کنار رد بشم 🤣
پس حتما ی کمبود هایی تو پارتنر ت هست که تو اون یکی دنبالش میگردیخوب فکر کن انتخاب درست کنید ...
همه آدما کمبودهایی دارن.نمیشه که تا تو یکی کمبود دیدی بری سمت دیگری.اینجوری هیچ وقت نمیتونی به یک نفر متعهد باشی.مگه خود آدم کامله که انتظار داره طرف مقابلش کامل باشه.