2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم دیدم

1467 بازدید | 70 پست

چت های دوران مجردیش رو که حالش بهش گفته بود فلان قدر داری قرض بدی ؟ بهش گفته بود نه والا این ماه کم آوردم از دوست دخترم گرفتم .

درحالی که کلی برای من قسم و آیه که تاحالا با هیچ دختری دوست نبودم. از طرفی هم آدم نابلدی هست یعنی طوری نیست بگم بلده دخترا رو .

بهش میگم پس این حرف چیه اون زمان به خالت گفتی میگه یادم نمیاد براچی اینو گفتم 

بنظرتون دروغ میگه؟؟؟

ولش کن گذشته رو

اگه خوبه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذشتش مهم نیست اینکه دروغگو نباشه مهمه .الان می‌خوام بدونم اینهمه برای من قسم خورده دروغ بوده یا نه

دروغه دیگه اکثرا میگن

چون میترسن راستشو بگن از دست میدن

منم زیاد دروغ شنیدم

هزارتادوست دختر داشته 

الان خودش دیگه میگه پررو پرو😐افتخارم میکنه

منم حرص میخورم لااقل با یک نفرم حرف نزدم

افتادم گیر این بیشعور😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810