2777
2789
عنوان

میشه بیاین معده درد

70 بازدید | 7 پست

اگه معده درد از اعصاب باشه یعنی همون معده درد عصبی .. با یوگا و مدیتیشن و ورزش پیاده روی حل میشه ؟؟؟

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

نه حرص نخور حله

اون ورزشارم اگه حرص نخوری خوبه وگرنه بی فایدس

یه طب سنتی اسلامی برو آرامبخشای خوبی دارن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نه حرص نخور حلهاون ورزشارم اگه حرص نخوری خوبه وگرنه بی فایدسیه طب سنتی اسلامی برو آرامبخشای خوبی دار ...

مرسی 

می‌خوام این کارا رو انجام بدم اگه خوب شدم که همون معده درد عصبی هست در غیر این صورت باید برم آندوسکوپی 💔

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم من مدیتیشن یوگا کار میکنم چندساله 

برای اینکه ک معده درد عصبی ک تقریبا بیشتریا دارن سراغت نیاد نباید عصبی بشی

اینطور نیست که مدیتیشن درمانش کنه

مدیتیشن کمک میکنه با ارامش و بیخیال تر باشی 

من اینقد ریلکسم بعد اینهمه مدت ک جایی اتیش بگیره خدایی نکرده میرم میگم عه خب حواستونو جمع کنید طوری نیس بیان شام بخوریم بعدش ی فکری میکنیم

استرسم نگرفتم چند وقته

ولی یه نکته مهم

عصبانیت واکنش طبیعیه بدنه مثل شادی و خنده گاهی لازمه

سعی نکن حذفش نکنی فقط اروم تر واکنش بده🌝❤️

مرسی می‌خوام این کارا رو انجام بدم اگه خوب شدم که همون معده درد عصبی هست در غیر این صورت باید برم آن ...

والا من پسرمو بردم طب سنتی اسلامی

زخم روده داشت و مدفوع سیاه

یه هشت ماه دارو خوردو پرهیز کرد خوب شد

البته اگه اعتقاد نداری که هیچ

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من درکنار معده دردعصبی وسواس و اضطراب و...  هم داشتم

واسه ی این مشکلاتم که به روانپزشک مراجعه کردم و دارو خوردم معده دردم هم برطرف شد

اگر مشکلات دیگه ای غیر معده درد داری روانپزشک و روانشناس برو عزیزم

اگر فقط معده درد هست دمنوش های ارامش بخش بخور ورعایت غذایی کن

یوگا بله ولی ورزش عادی فکر نمی کنم تاثیر داشته باشه. تغذیه هم تاثیر داره واسه معده عصبی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿