2777
2789

ازم با شعر یه جورایی خاستگاری شد که اگه قبول کنم دوره آشنایی شروع بشه و بعد جلسه خاستگاری 

میخام جوابشو با شعر بدم و یه حور قشنگ 

یه شعر عاشقانه میشه پیشنهاد بدید یا هرچی که قشنگ باشه و نشون بده منم خوشم اومده و اگه شعری به نظرتون نمیرسه میشه بگید به نظرتون بنویسم تو کاغذ حالت نامه طور بهش بدم یا لای کتاب بزارم 

یا تو نوار کاست صدامو ضبط کنم که البته نمیدونم صدام خوب بشه یا نه یا هرچی که به ذهنتون میرسه یکی دو روز مهلت دارم لطفا کمکم کنیییییدد حتی جز شعر هرچیز قشنگ دیگه ای که به ذهنتون میرسه اینو بگم که فردا باهاش میخام برم کافه و خیلی باهم صمیمی ایم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق نو رسیده منی

که باید نام زیبایی برایت پیدا کنم

چیزی شبیه خوشبختی

تا وقتی صدایت می کنم

باران اول بهار را هم به یادم بیاوری

عمر تازه منی

که باید به پای تو آن را سوزاند

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

«اکنون که نمودی و ربودی دل ما/ ناچار ترا دلبر ما باید بود»

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

چی نوشته؟

گفته بود اصلیتت کجاییه منم گفتم ترک شیرازم بعد شوخی براش شعر اگر آن ترک شیرازی فرستادم و گفتم همشو با جوابیه هاش حفظ کن بعدش یه روز کامل نبودم وقتی برگشتم واسم خوند یه همچین چیزایی که شاعرا یه چیزی میدونستن که هرکدوم یه چیزی میبخشیدن تو اگه قبول کنی من کل دنیامو و قلبمو میبخشم حالا کاملشو یادم نیست ولی خب واسم خیلی مهمه هی دارم سعی میکنم شعر بگم خودم اونجوری که دلم میخاد نمیشه چون خیر سرم ناز کردم گفتم منم بعدا جوابتو با شعر میدم 😂

دوره ی اشنایی رو احساسی نکنین بتونین با عقل خوب تصمیم بگیرین 🫤🫤🫤🫤

نه بابا من اصلا احساسی تصمیم نمیگیرم یعنی اگه یه نشونه بد ببینم حتی اگه عاشق باشم میزارم کنار تا الان هیچ چیز بدی ندیدم که البته این خودش یه ذره مشکوکه آدم انقدر بی عیب صرفا جون عاشق شعرم و خودم زیاد مینویسم الان انگار میخام خودمو ثابت کنم 😂

گلی چیدم فرستادم برایت غضب کردی فشردی زیر پایتهمان یک گل نباشد قابل توتو از گل بهتری جانم فدایت انشا ...

مرسییییی عزیز دلم توهم امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت و پولدار باشی اگه بازم شعری به ذهنت اومد لطفا واسم بنویس این شعری که نوشتی زیاد به شرایطم نمیخوره 🤦‍♀️😂و خودمم انقدر فکر کردم دارم دیوونه میشم😂 کلییی مرسی که واسم نوشتی 🥹💓

«اکنون که نمودی و ربودی دل ما/ ناچار ترا دلبر ما باید بود»

فکر کنم شماهم کلی اهل شعری هر دوتاشون قشنگ بودن مرسی که وقت گذاشتی نوشتی بقیه فقط رد شدن 😂میشه این چند تا جواب جدیدمو به کامنتا بخونی اگه چیزی باز به ذهنت رسید که یه کم شبیه تر باشه به وضعیتم باز بنویسی واسم حتی تو خصوصی هم شده واقعا بهش نیاز دارم 🤦‍♀️🥲