2777
2789

حرفم اینه

ک اگ ی روز ب بن بست خوردیه و خسته شدی

ب ادمایی فک کن ک از صمیم قلب دوست دارن

و بدون خستگی ذهن تو پایان زندگی نیست

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هله نومید نباشی که تو را یار براند 

اگر امروز براند نه که فردات کشاند ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

باد با شمع های خاموش کاری ندارد،

اگر بر تو سخت میگذرد بدان روشنی !

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا .

هر كه عاشق شود و خود را پاك نگه دارد و با اين حال بميرد، شهيد مرده است.

( كنز العمّال : ۶۹۹۹ )

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

هر چی جلوته قراره از گذشته آسون تر باشه 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا .هر كه عاشق شود و خود را ...

ببخشید ولی اینا رو جایی اماده دارین از قبل کپی میکنید ؟

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

یه جمله قشنگ یادم اومده از یه روانشناس

میگفت آدمی که غم داره ایمان نداره در واقع!

چون تو وقتی به خدای به این مهربونیت ایمان داشته باشی و از تههههه قلبت باورش کرده باشی هیچ غمی به دلت راه نمیدی اصلا نمیتونی غصه بخوری چون میدونی چی پشتش نهفتس 

مشکلی که الان واست به وجود اومده کمک به بخشی از سیستم تکامل تو توی این دنیاس

تو بهش اعتماد کن و سعی کن این مرحلرو با موفقیت پشت سر بزاری❤️🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
ببخشید ولی اینا رو جایی اماده دارین از قبل کپی میکنید ؟

بله الان یه کاربر از عشقی که تو سینه داشت ونرسید تاپیک زد منم یاد این جمله افتادم رفتم سرچ کردم کپی کردم و براش فرستادم 

اینجاام فرستادم🙂

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

زندگی با همۀ وسعت خویش
محفل ساکت غم خوردن نیست!

حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نیست!
اضطراب و هوس دیدن و نادیدن نیست!

زندگی خوردن و خوابیدن نیست!
زندگی جنبش جاری شدن است!

زندگی کوشش و راهی شدن است
از تماشاگه آغاز حیات تا به جایی که خدا می‌داند.

زندگی چون گل سرخی است
پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطیف،
یادمان باشد اگر گل چیدیم،
عطر و برگ و گل و خار،
همه همسایه ی دیوار به دیوار همند 

2810