2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عزیزم ایشون بارداره هااا هنوز زایمان که نکرده عرق کاسنی بخواد تو شیرش بره کتو بارداری عرق کاسنی م ...

بله برا باردارها تجویز میکنن همه جا من خودم سر دوتا بچه هام‌خوردم خدارشکر اتفاقی نیفتاد فقط باعث‌شد زردی نگیرن 

چرا؟

کلا کاسنی و شاطره و اینا هرروز مصرف بشن مخصوصا تو بارداری کبد رو نابود میکنن. 

حدالامکان در بارداری مصرف نکنین 

بعضی ها یه بیماری زمینه ای نهفته ای هم دارن دیگه اینارو میخورن کبدشون از کار میافته.

این باور غلطه که میگن اینا برای پاکسازی کبده...

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

بجه اي بستري باشه و سروم بگيره خيلي محاله زردي بگيرعشما پيگير نشدين چرا ؟

نمیدونم والا بچمو سوراخ سوراخ کرده بودن آخرش از سرش رگ می‌گرفتند برای سرم😢یعنی چی الان ؟باید چیکار میکردیم چیزی نمیدونستیم

بله برا باردارها تجویز میکنن همه جا من خودم سر دوتا بچه هام‌خوردم خدارشکر اتفاقی نیفتاد فقط باعث‌شد ...

عزیزم از خودم ک در نیاوردم اینو دکترا و متخصص ها میگن 

کاسنی علاوه بر خواص زیادش مضراتی هم داره و توی بارداری باعث تحرکات رحم و زایمان زودرس میشه. حالا اگه برای شما اتفاق نیوفتاد دلیل بر نبودش نیست ممکنه برای استارتر خطرناک باشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
😑🥲این دیگه خطریه ب نظرم آب انار هم بهتره تا کدو

نمی دونم یک دکتر معروف طب سنتی تو شهرمون گفت بعدم مامانم میده خیلی هایم مامانم بهشون گفته انجام دادن بچه زردی داشته این قدر مامانم رو دعا کردن نگو خیلی خوبه از خودم نمی گم به چشم خودم دیدم زردی بچه بعد از چند روز خوردن آب کدو رفع شد 

دونه انار هم وقتی بچه به دنیا میاد یک دونه تو دهنش بچکو نین بچه خوش صدا می شه اینا همه رو به چشم خودم دیدم خواهرم برای بچش انجام داده الان کلاس سوم هست دخترش واقعا خوش صدا هست 

نمیدونم والا بچمو سوراخ سوراخ کرده بودن آخرش از سرش رگ می‌گرفتند برای سرم😢یعنی چی الان ؟باید چیکار ...

اخه بچه اي ك شير مادر نخوره

سروم هم داشتع باشه چرا بايد زردي بگيره اونم دو هفته؟

خب بايد ميپرسيدين دكتر چرا رفع نميش؟ ميبردين جواب بيلي روبينيش رو جاي ديگه نشون ميدادين.

گاهي الكي بچه رو نگ ميدارن.

اينبار حواست جمع كن، تند تند شيرخشك بده و شير خودت زياد كن..گرم نگهش ندار.هربار ازمايش گرقتن خودت عدد رو نگاه كن

كلا با يك دكتر ديگه هميشه مشورت كن وقتي دستور بستري ميدن( دور از جونش(

💕

اخه بچه اي ك شير مادر نخورهسروم هم داشتع باشه چرا بايد زردي بگيره اونم دو هفته؟خب بايد ميپرسيدين دكت ...

انقد تو شرایط روحی بدی بودم و بی تجربه که واقعا نمیدونستم چیکار میکنم...ممنون از راهنماییت عزیزم❤️🙏

انقد تو شرایط روحی بدی بودم و بی تجربه که واقعا نمیدونستم چیکار میکنم...ممنون از راهنماییت عزیزم❤️🙏

قربانت💕

منم اينقدر راهم به اينجاها افتاده ديگه، خودم يادگرفتم حتي ازمايشم ميخونم.ديدم چقدر الكي كارايي انجام ميدن

يا …

انشالله صحيح و سلامت باشيد

💕