2777
2789
عنوان

بهم میگن قشنگ دعا میکنی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست
دختر خاله قشنگم سرطان داره خودم مریضم تورو خدا برای ما دعا کن خواهش میکنم

یا امام رضا قسمت میدم به پهلوی شکسته مادرت حال دل این مادر عزیزمون رو خوب کن 🫂

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

منو حتما دعا کن عزیزمازمایش تشخیص جنسیت گفته بچم پسره ولی رفتم سونو میگه دخترهدختر دارم دوتادعام کن ...

حاجت روا، اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعددمااحاط به علمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن واسه ارامش و سلامتی خونوادم واسه صاحب خونه و شغل شدنم

خدایا امید هیچ جوونی رو نا امید نکن تنها امید ما تویی ببخش ارزوهامون رو به ما

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

نمی دونم چرا گریم گرفت 🥲🥲😭😭می شه لطفا برام دعا کنی به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانوادش دست از ...

خدایا صلاح ما رو خودت خوب می‌دونی

از حال دلامون بهتر خبر داری

آینده برای توی روشنه

اگر خوشبختی میبینی این دو جوون عاشق مارو خودت بهم برسون تو برسونی قشنگ تره

خدایا صلاح ما رو خودت خوب می‌دونیاز حال دلامون بهتر خبر داریآینده برای توی روشنهاگر خوشبختی میبینی ا ...

فدات بشم ممنون عزیزم نمی دونم چرا تایپک شما رو دیدم گریم گرفت الانم با خوندن کامنتتون دارم گریه می کنم ❤️🥺🥲🥲

دعا کن امسال خدا بهم بچه بده

خدایا مقام مادر پیشت عزیزه به حق شهید کوچک کربلات دامن این خواهرم با اولاد صالح سبز کن🫂

بله بسیار ارامبخش وزیبادعاکردید عزیزم🌹لطفابرای شفای فرزندمن هم دعاکنیدخیلی توی عذاب هستم وخودمم باا ...

بابا رضا دستم از پنجره فولادت دوره ولی تو پیش خدا ضمانت این بنده مهربون رو بکن مادره حرمت داره به سفارش مادرتون زهرا پا در میانی کنید پیش خدا🫂

فدات بشم ممنون عزیزم نمی دونم چرا تایپک شما رو دیدم گریم گرفت الانم با خوندن کامنتتون دارم گریه می ک ...

قوربونت♥️

2810