2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 113 پست
من تا پاي خودكشي رفتم الهي خير نبينه

منم ۲ بار خودکشی کردم و زنده موندم الهی آمین الهی خیر و خوشی نبینن من که حلال نمیکنم شاید اگه اون نبود من سمت دعا و جادو کشیده نمیشدم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلی آزمایش دادم همه چیم نرمال بودش اینقد معده دردای بدی میگیرم که نمیتونم چیزی بخورم فقط میگم خدایا ...

گلم بخدا هیچیت نیست الان با این شرایط ک دارم میبینمت همش از استرسه حتی معده دردت چون بدترین چیز استرس و اضطراب‌  منشا همه بیماری ها

منم ۲ بار خودکشی کردم و زنده موندم الهی آمین الهی خیر و خوشی نبینن من که حلال نمیکنم شاید اگه اون نب ...

عزيزم گذشته ها گذشته

دعا و جادو همش الكيه

ديگع بهش فكر نكن

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

دوش نمک هم حتما من بگیر خیلی تاثیر داره تو حالت

لطفا توضیح میدی،چطوریه؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
عزيزم گذشته ها گذشتهدعا و جادو همش الكيهديگع بهش فكر نكن

دیگه غلط بکنم برم سمت این جور چیزا خدا منو ببخشه فقط😭

الان یه سری کاغذ دعا پیدا کردم نمیدونم چجوری باطلشون کنم که سنگینیشن مجدد نیاد روم

به من میگن همزاد دارم راست میگن همه ولم میکنن میرم هیچ جا برای کار قبول نمیشم خیلی سنگین شده زندگیم ...

والا یکیو تو ایتا میشناسم ب خوده استارتر تو خصوصی راجبش گفتم گفتمش منم بختم بستس بم گفتن برام طلسم درس کردن و این خانمو تو ایتا پیدا کردم چنلشو دیدم همه از کاراش راضی هستن و بهش پیام دادم نصف هزینه براش واریز کردم گف اخر هفته برام ختم گروهی قرانی انجام میدن نمیدونم نتیجه میگیزم یا نه اگ نتیجه گرفتم ایدیشو بت میدم

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

عزیزم من میگم توبه کردم دیگه نرم سراغ اینجور چیزا میترسم همینجوریش همش مریضم جونم داره تموم میشه از ...

تنها راهش تسل به قرآنه

تا میتونی قران بخون و توی خونه پخش کن صداشو

روزی حتما ۵۰ آیه بخون..باطل السحر قویه...آیه الکرسی روزی چندبار بخون.به شددددت تاکید کردن که رفع انرژی منفی میکنه و باطل السحره

سوره حشر پخش کن تو خونه

بعد از یه مدت کوتاهی

اثرشو میبینی.میای اینحا تاپیکشو میزنی.

من تاثیر همه اینارو دیدم.

ببین کل بدنتو نمک میمالی میذاری ۲۰ مین بمونه بعدش میشوری

بدن،خیس کنم نمک بریزم بعدآبکشی؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت