2777
2789
عنوان

بچه ها خنگ بازی دراوردم فتوچینی آشیانه ای جای ماکارونی خریدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مواد ماکارونی آماده کردم اصلا بلد نیستم پاستا بپزم😢

عزیزم بزار فتو چینی هات تو اب یکم بیشتر بپزه بعد ابکش کن ،مایع ماکارونیت رو بریز تو یک ماهیتابه بزرگ و فتوها رو بریز روش و مخلوط کن و چند قیقه درب ماهیتابه رو ببند و بعد سرو کن . نزار مثل ماکارونی دم بکشه چون خیلی خمیر میشه. 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
مگه بعد آبکش نباید دم بذاریم؟

چرا ولی این مدلی هم میشه پخت  چون میگین ممکنه خوب نشه میگم این بار زمان پختش تو آب رو طولانی تر کنید که دیگه نیاز به دم کردن نباشه  همون موقع مخلوط مایع ماکارونی شه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

سلام عزیزم فدای سرت .ناراحت شدم به خاطر اینکه هوس کرده بودی و کلی زحمت سس ماکارونیه شفته شد؟

ناراحتی نداره عزیزم فدا سرت🤩آره شفته بد جوری هم شفته شد🤣

به قول دوستم خمیری شد

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نه پاستا خور نیستم مامانمم همیشه ماکارونی رشته ای میخره

سلام 

من انواع اقسام این مدلی ها رو میخرم

با ماکارانی رشته ای قاطی میکنم

بچه هام دوست دارن

به این صورت که وقتی اب جوش اومد اول این مدلی ها رو میریزم 

یه کم نرم که شد رشته ای میریزم 

اب کش میکنم 

همه رو با مایع ماکارانی دم میزارم

سلام من انواع اقسام این مدلی ها رو میخرمبا ماکارانی رشته ای قاطی میکنمبچه هام دوست دارنبه این صورت ک ...

سلاااام به روی ماهت🤩من خیلی تو آشپزی خنگم اگه بدونی چقد شفته شد فتوچینی هام🤣اینجا دوستان کلی راهنمایی کردن مثل شما ولی بازم خراب کردم😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

2810