هی تیکه میداخت بهم اخرش ب شوهرم گفتم بعد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم بعد ۱ هفته زنگ زد اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد نیکنه خیلی ب خورد بهم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم یعنی با من قهر کنه بعد ۱ هفته زنگ زد خاهرشوهرم اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه تو بهش زیراب منو میزنی فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد میکنه خیلی بهم بخورد منم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد
هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم یعنی با من قهر کنه بعد ۱ هفته زنگ زد خاهرشوهرم اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه تو بهش زیراب منو میزنی فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد میکنه خیلی بهم بخورد منم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد