2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی یه سوال دارم

134 بازدید | 14 پست

دِین فرزند نسبت به پدر چقدر هست؟

پدری که فقط خرجی داده و اسمش تو شناسنامت هست

هزار یک مدل تحقیر و ناسزا روزانه حتی فحش های ناموسی به دخترش میده 

همیشه ازارش میده و از دخترش متنفره و هیچ مدلی نمیشه باهاش کنار اومد 

نفرینش میتونه تو زندگی ادم تاثیری داشته باشه؟

چقدر دین داره به گردن بچش؟

فقط هم با من یکی اینجوریه با بقیه بچه هایش خوبه درصورتی که من هیچکاری ندارم و همیشه سعی میکنم بابت بحث هایی که داریو جوری رفتار کنم که دوباره بحث نشه

همونطور که عاق والدین داریم عاق فرزند هم داریم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این‌چیزها که تعریف کردین نفرین پدر بی اثر است و به خودش برمی‌گردد و حتی پدر در عقوق رفته است 

شما وظیفه خودتون انجام بدید 

احترام پدر رو داشته باشید زیر بار ظلم تا جایی ک میشه نرید باهاش دهن به دهن نذارید 

نفرین های او همانند پرنده ای روی شانه شما مینشیند ولی چون آن پرنده با شما سازگار نیست پر می‌کشد و به شانه پدر بازمی‌گردد 

من فقط اینومیدونم اگه طرف هرکی هست باهات خوب بودتوهم خوب باشی هنرنیست باکسی که باهات خوب نیست خوب بو ...

عذرمیخوام ممکنه با پدری که به دختر فحش ناموسی رکیک میده بی دلیل نفرین میکنه دنبال بهونس که همه بدی هارو بهت نسبت بده بی دلیل بهت میگه جن/ده یا حتی نون خوردن رو حرومت میدونه درصورتیکه کاری نکردی حتی باعث شده بزرگترین شکست زندگی تو بخوری نامزدت به بدترین شکل رهات کنه تو بمونه یه دل هزار پاره تنها 

خوب بود؟

ممکنه؟ خیلی جالبه برام نظرتون 

عزیزدلم همینطوری که مادر و پدر به گردن فرزند حق دارند فرزند هم حقی داره شما سعی کن خوب بمونی و مطمعن باش باید پاسخگو ناحقی که کردن باشن

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
من فقط اینومیدونم اگه طرف هرکی هست باهات خوب بودتوهم خوب باشی هنرنیست باکسی که باهات خوب نیست خوب بو ...

بهترین مصداق صله رحم این است که با کسی که قطع رحم کرده شما صله کنی و ارتباط بگیری 

نظر شماهم صحیح بود اینو جهت تکمیلش دادم

عذرمیخوام ممکنه با پدری که به دختر فحش ناموسی رکیک میده بی دلیل نفرین میکنه دنبال بهونس که همه بدی ه ...

من شرایط شمارونمیدونم گلم ولی وقتی میگی فقط باشمااین جوریه رفتارش لابد یه کمی هم رفتار شماباعث این برخورد میشه من میگم شما جواب ندین هرچی گفتن چشم بگین بخاطر خدا این کاروانجام بدین

من شرایط شمارونمیدونم گلم ولی وقتی میگی فقط باشمااین جوریه رفتارش لابد یه کمی هم رفتار شماباعث این ب ...

بخدا قسم روزی هزار بار انالیز کردن رفتارم و مقایسه با بقیه بچه هاش هیچ تاثیری نداشت 

یکی از بچه هاش پاشه بزنه تو دهنش عیب نداره من فقط رومو برگردونم باید فاتحمو بخونم 

مثال نیست عین واقعیت رو خدمتتون عرض کردم

2810