با طهارت بدن .لباس ومکان دستور ذیل رو انجام بدین
1-نیت کنین چی میخواین ببینین
2-سوره حمد روبخونین وتقدیم به پروردگار عالمین کنین
3-7بار صلوات بفرستین و 21 بار استغفار کنین
4-وبگین : ( اَهِبها لی و لِاَهلی و لِجَمیعِ اُمَّةِ المُسلمین والمسلمات
والمؤمنین والمؤمنات وَالاحیاءَ مِنهُم والأموات)
ترجمه 4 (بمن وخانواده ام و همه مسلمین و مسلمات مؤمنین و مؤمنات زنده ها ومردها هدیه کن)
5-سپس این آیه شریفه رو 21 بارقرائت کنین
بسم الله الرحمن الرحیم وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَیْبِ لا یَعْلَمُهَا إِلا هُوَ وَیَعْلَمُ مَا فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ
6-در آخر بخوابین وبا هچیکس حرف نزنین
انشاءلله در خواب آنچه نیت کرده اید را خواهید دید
این دستور تا 7 شب عمل شود
یا علی مدد
دایی ابراهیم
کشف مطلب در خواب
بنده اين دستور را به بسياري از دوستان سفارش كردم وبه فضل خدا هيچكدام نا اميد نشدند
.يكي از دوستان ميگفت من اصلاً خواب یا رؤیا نمي بينم. آيا درمورد من هم صدق ميكند؟ بنده هم در جواب ايشان گفتم آيا امتحانش ضرر دارد؟ يا در برابر آن از شما چیزی در خواست شده . فرداي همان روز اتفاقي ايشان را ديدم با خنده مي گفت خيلي عجيب است منيكه نه خواب ميدیدم نه رؤیا ديشب وقتی میخواستم بخوابم هنوز بخواب نرفته بودم (در رؤیا) طولی نکشید(کمتراز 30دقیقه) كه با ديدن جواب مطلبم ازجا پريدم بطوريكه اطرافيانم گفتند چه شده .من با تعجب گفتم ديدم و جواب گرفتم.... بالأخره از من بسيار تشكر كرد
حال ميتوان جهت ديدن هر مطلب،موضوع ويا وضعيت اشخاص زنده ومرده .ويا چنانچه با مشكلي برخورد نموديد ميتوانيدبا استمداد از خالق عالم درخواست راهنمائي كرده ودر امورات حلال استفاده نمائيد.
اگرشب اول موفق نشديد شب دوم وسوم ونهايتاً تا 7شب تكرارنمائيد.نتيجة مطلوب بدست خواهد آمد.
[۹/۲۸، ۰۱:۰۷] دلارام: شروط:
1. مكان پاك
2. لباس مطهر
3. بدن پاكيزه
4. نيت حلال وشرعي
5. خواندن صحيح
6. دراتاقي تنها(جدا از همسر)
7. بامعده ي سبك
واما نفس عمل بدين شكل ميباشد.كه قبل از عمل وضوء گرفته دعاي ذير را صحيح قرائت كرده در حاليكه نيت ومطلب را در نظر داشته باشيد.اين دعا را یکبار ميخوانيد.
(اللهم رَب ابراهيم واسماعيل وموسي واسحق ويعقوب وعيسي ورب محمد صل الله عليه وآله وسلم الذي قَدّسْتَهُ تَقْديساً ورب جبرئيل وميكائيل واسرافيل و.مُنزِل التُورات والأنجيل والزَبور والفُرقان أَرَني في مَنامي هَذا ما تَري فيهِ الخير والخيرات والبَركات.قال نَبأني العَليم الخَبير)
سپس كلمة يا خبير را آنقدر تكرار كرده تا بخواب رويد در حاليكه نيت مد نظر باشد.انشاءلله موفق خواهي شد