2777
2789
عنوان

احساس ضعف دارم

97 بازدید | 16 پست

از دست خودم خیلی ناراحتم

همش وابستگی دارم به بقیه هروقت واسه بقیه اتفاقی پیش اومد صفر تا صدشو بودم

بعد وقتی یکی حتی منطقی یه چیزی میگه میریزم بهم گه چرا دلش نمیخواد با من باشه یا وقت بگذرونه 

هیچ وقت نتونستم وقتی ناراحتم عین آدم ناراحتیم ابراز کنم انقدر خودخوری میکنم تا یادم بره حالم از این اخلاقم بهم میخوره خسته شدم دیگه

چرا؟ چرا این حسو داری ک نسبت ب بقیه وابسته ای؟

احساس میکنم وابسته نیستم اویزونم

خب حس بدی میگیرم وقتی یکی میگه فلان کارو تنها بکنم راحت ترم ینی همش چسبیدم بهش دیگه

انگار که اونم هوا برش داشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توقع و انتظار از هیچ کس نباید داشته باشیم 

رو خودت تمرکز کن به فکر خودت باش اول به خودت ارزش بده تا مردم هم بهت ارزش بدن 

یه مهارت جدید یاد بگیر روی اخلاق و خصوصیاتت کار کن خودتو بکش بالا 

نمیخوان باهات باشن ولشون کن مگه همیشه همه هستن با ما تا آخر عمر 

من زود رنج بودم نوجوانیم خیلی اذیت شدم  سعی کردم حرف کسی ناراحتم نکنه بعضیا عمدا میخوان حال آدمو بگیرن فقط 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷
2805
توقع و انتظار از هیچ کس نباید داشته باشیم رو خودت تمرکز کن به فکر خودت باش اول به خودت ارزش بده تا م ...

ندارم بخدا توقع از هیچ کس

مشکلم یکی دوتا نیست

بزرگترین معضلم اینه انقدر بابت هیچی ناراحت نشدم بقیه سواستفاده میکنن منم بلد نیستم ناراحتیم ابراز کنم نمیتونم یا به دعوا کشیده میشه یا اینجوری نشون میدم که لوسم 

ولی خب منم آدمم در ثانی اگه گاهی اوقات نشون ندم ناراحت شدم که دیگه همش از سروکولم میرن بالا ولی نمیتونم بلدش نیستم اصلا نمیتونم داد بزنم نمیتونم عصبانی شم

دکترم نمیتونم برم تو اوج عصبانیت و حرف جدی زدن گریم میگیره 

احساس میکنم وابسته نیستم اویزونمخب حس بدی میگیرم وقتی یکی میگه فلان کارو تنها بکنم راحت ترم ینی همش ...

خب عزیزم این تویی ک از آدما کوه میسازی دیگه تو هستی ک به ادما ارزش بیش از حد میدی 

یکم توجه نکن 

با خودت تنها باش 

یادشون بیار ک اونا اون حدم ارزش ندارن ک هوا ورشون داره

اگه خودت به خودت ارزش بدی بقیه هم میدن 

خودت ب خودت احترام بزار یادت باشه ک همه یه ادم عادین این تویی ک تو ذهنت بزرگشون میکنی از هیچکس انتظار نداشته باش 

وقتی خودت ب خودت ارزش ندی پس از بقیه چ انتظاری داری

چجوری میتونم این کارو کنم؟مثال میزنی مثلا؟

همیشه تو نباش که میری سمت دیگران 

یکم اروم باش یکم بی توجه باش و زیاد واکنش نده به دیگران 

به خودت برس کتاب بخون برو باشگاه سعی کن بهترین خودت باشی اونوقت همه التماست میکنن 

2809