2777
2789
عنوان

پسر می‌تونه خانوادش برای ازدواج راضی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 47 پست
سلام گلمتاپیک قبلی قفل کردی نتونستم جوابتو بدم❤️اره اگر خودش بخواد صد در صد میاد جلو و نظر بقیه براش ...

مرسی عزیزم که جواب دادی نه این کلا مستقل هست وابسته به خانوادش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونش مهم نیست جور شد اگر در آینده هم گفتن دوبار که جوابشون رو بدی آدم میشن من آدم صبور یا آرومی نیست ...

خب پس نگرانش نباش

راضی میشن

خانواده خودمم همینجوری عروس اوردن بااصرار داداشم راضی شدن 

خب پس نگرانش نباشراضی میشنخانواده خودمم همینجوری عروس اوردن بااصرار داداشم راضی شدن

دعا کن جور بشه نمی‌دونم چرا حس میکنم اگر نشه افسردگی میگیرم یا خیلی اذیت میشم تا فراموشش کنم

مرسی عزیزم که جواب دادی نه این کلا مستقل هست وابسته به خانوادش نیست

خیالت پس راحت باشه

فقط حواست باشه

هی چیشد چیشد بهش نگی

حرفش شد

بگو 

عزیزم من بهت اعتماد کامللل دارم تو مرد زندگیمی و این صحبتا

اعتماد به نفسشو زیاد کن

گیر دادی به ازدواج منا! بیخیال دیگه من فعلا از اوضاعم راضیم به خدا😁

نه جان تو راه نداره😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خیالت پس راحت باشهفقط حواست باشههی چیشد چیشد بهش نگیحرفش شدبگو عزیزم من بهت اعتماد کامللل دارم تو مر ...

من برعکس عمل کردم حس میکنم خیلی بهش فشار آوردم نباید آنقدر اذیتش میکردم الان هم از سمت من هم خانوادش تو فشار قرار داره

امروز تو یه تاپیک دیگه ام گفتی😅😂حالا جان من فعلا کوتاه بیا😁🤦‍♀️

بله یادمه صب بود

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

دلیل مخالفت

من زیاد اجتماعی نیستم برای خواستگاری که اومدن بجز سلام و خدافظ حرفی نزدم خواهرش میگه کم محل کرد و اینکه اصلا پذیرایی نکردم بابام انجام داد کلا چون بار اولم بود نمیدونستم چکار کنم خواهرشم رفته تا تونسته ایراد گزاشته رو من😐

من زیاد اجتماعی نیستم برای خواستگاری که اومدن بجز سلام و خدافظ حرفی نزدم خواهرش میگه کم محل کرد و ای ...

بیخود کرده توام مقصری خودت باید نشون میدادی الانم بگو خجالت کشیدم روم نیومد

بیخود کرده توام مقصری خودت باید نشون میدادی الانم بگو خجالت کشیدم روم نیومد

زنگ زد بهش گفتم خجالت کشیدم ولی خواهرش خیلی پرش کرده بود باورت میشه جلسه اول خواهرش به من میگه شالت رو بکش جلو و مانتو کوتاه نپوش😐

2810