2777
2789
عنوان

من نوجوانی نکردم

210 بازدید | 31 پست

من نرفتم برای خودم اکیپ پیدا کنم 

کدام تور طبیعت گردی نبودم 

حتی دوست پسر هم نداشتم

من اجازه رژ لب صورتی نداشتم 

من حتی سرویس مدرسه داشتم پیاده نمی رفتم و بیام 

چمدون صورتی نداشتم 😢😢و همش تو خونه بودم 

دو چرخه سواری نکردم 

جز گروه ها نبودم 

من خیلی بدبخت بودم 🥹🥹🥹تو ۲۸ سالگی الان عقده ای شدم که زندگی نکردم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم نداشتم 

خودم نخواستم ک داشته باشم

الانم همینم

ی جاهایی واقعا خودمو ترجیح میدم 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

الان نوجوانی کنید چ اشکالی داره 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

مگه من کردم؟؟؟؟

الان ۲۰ سالمه یه دانشگاهم که یه شهر دور تره و اشنا توش زیاده اما ۱ روز پاشدم با بچها رفتم بیرون  چنان دعوام کردن که نگو مگه‌من خرابم که نمیشه جایی برم خوبه ۵ نفر بودیم  لعنت به آبرو که همچی تو دلمون موند

گول ظواهر اینستا رو نخورید

خیلیا وقتی کلیپ های اینستا رو میبینن که بچها میرن تور 

میرن کویر میرن طبیعت‌گزدی

درسته اینا لذت های دنیوی هست ، ولی خب واجب نیست

تو هر سنی تو میتونی‌این‌چیزارو تجرله کنی

شاید الان رفیقات نباشن  ولی میشه خوش‌بود

میشه زندگی‌رو از نو ساخت حتی در ۷۰ سالگی 

حالا سن شما ک هیچ

هیچوقت فکر نکن‌از بقیه چیزی کمتر داری

توام لذت هایی تجربه کردی که دیگران نداشتن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2810