2777
2789

تعریف کنید

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

رراستشو بخوایی من یه داستان ترسناک شنیدم یه دختر کسایی که اذیتش کرده بودن رو نفرین کرد بعدش همین دختر گم شد تا جایی فهمیدم 

و اونایی رو که نفرین کرده بود مریض شده بودن ولی بعضی هاشون خدا شفاشون داد خوب شد مریضیشون

رراستشو بخوایی من یه داستان ترسناک شنیدم یه دختر کسایی که اذیتش کرده بودن رو نفرین کرد بعدش همین دخت ...

البته در حد یه داستان افسانه ای برای من مونده اگه میخوایی در موردش بدونی توی یوتوب کانالی به اسم MayaThefish اخیرا یه ویدئو درمورد احضار روح توی یه مدرسه ساخته نگاهش کن  

تنها یک چیز میتونم بهت بگم که منو بعد هجده سال نجات داد سر این طلسم ها و بدبختیا 

قران و خدا و طلوع صبح 

خیلیییییییییییی کل قران طی سه سال هرماه ختم میکردم و همیشه گریه میکردم خواب جن میدیدم جن باهام حرف میزد حتی باهام رابطه ج برقرار میکرد دوتا دعا نویس خاستن بهم تجاوز کنن . عشقم خیانت کرد رفت. مادر پدرم طلاق گرفتن . دانشگاه نرفتم . بهم ننگ ج ن دگی زدن 

طلسم رو عمم برام زده بود 

بعدش همه فهمیدن ولی هنوز هیچیش نشده 

اما زمین گرده 

ی روز اون میاد جای من و منو در بهترین جاها میبینه ایمانم فقط به کلمات قران و اسمان و خدا بود موقه طلوع بیدار باش کل شب بیدار باش با اسمان حرف بزن خدا در اسمان هاست  از تاریکی نترس قبر هم تاریکه 

کجا گم شد؟؟؟یعنی نفرینش دامن خودشو گرفت؟

والا از عاقبت اون دختره بجز گم شدنش چیز دیگه ایی رو یادم‌نمیاد شنیده باشم حالا میخوایی خودت ویدئوشو توی اون کانال یوتوبی که گفتم MayaThefishبگرد پیدا کن