2777
2789
میگم دعانویس سراغ ندارین معتبر باشه خیلی کارم گیره صلوات اینا نذرهرارتاگردم ک اگ بشه اون ک‌میخوام هر ...

عریزم به حرفم گوش بده با لگد یهوی غافل ‌گیرانه بزن تو صورت مادرش فحش پدر مادر خانواده بهشون بده

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نشدی با این تاپیک تکراریت نترس اصلا برای جذب مخاطب و پربازدیدی موضوع جالبی نیست چون ملت گوشاشون ...

انشالله هربلایی سرم میاد سرت بیاد یا سرکسیکه دوست داری تابفهمی وقتی جای کسی نیستی تهمت نزنی هیچ تاپیکیم پر بازدید نشده حرص نخور فقط کمک میخوام حالا برو بیرون

2805
خسته نشدی با این تاپیک تکراریت نترس اصلا برای جذب مخاطب و پربازدیدی موضوع جالبی نیست چون ملت گوشاشون ...

چرا ندن؟؟ 

اتفاقا هنوز هستن اینجور آدما 

همشهری خودم بزور شوهرش دادن سر سفره عقد به باباش گفت نمیزارم به عروسی برسه ، سر یه سال خودشو کشت 

مقاومت و کوتاه نیا اگر بری تا آخر عمر باید بسوزی  

یه بنده خدایی وضعش همین بود دو سال اذیتش کردن ولی محکم وایساد و گفت نمیخوام همه حتی مادر و پدرش بهش پشت کردن قهر کردن و اذیت و ازار

اتفاقا برای دختره رفتن پیش دعانویس  دعا و طلسم گرفتن ولی بهش اثر نکرد 

به اسم قران و دعا سراغ دعانویس نرو اصلا بدتر گره میوفته تو زندگیت 

از اجنه کمک میگیرن که به ذهن طرف نفوذ کنه و نظرش برگرده پای این ها تو زندگیت باز بشه روز خوش برات نمیذارن تو خواب و بیداری اذیت میشی خیلی بد ذات هستن 

توسل کن به ائمه خیلی موثره البته اگر اعتقاد داری 

انشالله مشکلت حل میشه 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷

خدالعنت کنه کسیکه تهمت زد اینجا برام واقعا براعزیزش میخوام اتفاقی که یرام افتادسرش بیاد کمکم نخواستم قفل میکنم کل تاپیکامم قفل کردم شماها خیلی بدجنسید بهد میگن همجنس شماها همجنسین