2777
2789
عنوان

چقد شغل بازیگری خوبه

139 بازدید | 20 پست

هیچ کاری نمیکنن

فقط میان‌جلو دوربین یه سری جملات کلیشه ای تکراری میگن

با اَکتای ثابت و همون یه دست لباس که هم باهاش شرکتن هم حموم و آرایشگاه

با یه سری دیالگوهای تکراری؛

پدر و دختر خوب خلوت کردن!! انتهای راهرو سمت چپ! دکتر دستم به دامنت زنده میمونه یا میمیره!؟ بازیها هم کاملا مصنوعی

حالا اگه دستمزدشونم بالا نباشه به خاطر شهرتی که کسب میکنن ، کلی تبلیغات با قیمت بالا میگیرن یا خودشون‌ اگه کسب و کاری راه بندازن به خاطر اسمشون خیلی میگیره 

اصلا نیازی نیست تحصیلات خاصی داشته باشن ، البته باید داشته باشن ولی اکثرا ندارن

هر سال چند تا برنامه تلویزیونی و اینترنتی دعوت میشن یه سری خاطرات تکراری میگن و بابت همون حضور کلی پول به جیب میرنن، نه استرسی نه فشاری.

(حالا فوتبالیستا هم خوب پول به جیب میزنن ولی بنده خداها خیلی تمرینای سخت دارن و از لحاظ روحی توی بازی و به خاطر شکست و از دست دادن پنالتی و گل به خودی تحت فشارن)

همیشه الکی هم که شده با یه برنامه ای خودشون رو سر زبون میندازن و جلب توجه میکنن و مثل آدمای عادی حس تنهایی نمیکنن ؛حتی اگه ازدواج نکرده باشن و بچه هم نداشته باشن.

همه جا تحویلشون میگیرن هر چرتی و پرتی بگن میشه جزو جملات خاص.

بازیگر که میشن‌ یهو میبینن تو شعر وشاعری و نقاشی و خوانندگی هم استعداد ویژه ای دارن!! مثلا نقاشیهای مسعود کیمیایی ( کارگردان )بود خدایی چی بود!!؟ یا عکسای رضا کیانیان! یا صدای گلزار و ..

خلاصه میشن همه فن حریف

کلا زندگی راحتی دارن مثل یه پادشاه زندگی میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگا همسر منم تو سریال های صدا سیما شهرمون بازی میکنه.پول نمیدن اصلا.یا ناچیز.فقط تو شهرهای بزرگ،پول خوبی داره‌

نه سخته گریم های طولانی پوست رو داغون میکنه کم خوابی

یک سکانس رو شاید ۲۰ دفعه بگیرن طول میکشه تا ی فیلم تموم شه

فک کن مختار نامه ۶ سال طول کشیده.یا سریال های تاریخی با لباس زیاد تو گرما و سرما.

بعضی دستمزد بالایی دارن اونا برد کردن ولی از زندگی چیزی نمیفهمن که.همه چی پول نیست.

باید خیلی مواظب کلام و اکتشون باشن ، بیرون رفتنی راحت نیستن و از همه مهمتر پشت پرده ی داغون سینما که ...

بله منم کلا طرفدار مشهور شدن نیستم من بچه که بودم از بازیگری خوشم میومد ولی الان نه چون با اعتقاداتم و ...جور در نمیاد فقط پرسیدم ببینم شما از چه لحاظ میگین.. ببخشید اخیرا چی فاش شد من اطلاع ندارم؟