2777
2789
عنوان

دلم از مامانم گرفته 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 36 پست
بابا داداشت چیزی نمیگن من بودم هیچ وقت نمیرفتم خونش

بابام اونقدر سر من باهاش دعوا میکرد کم مونده بود زندگی خووشونم ازهم بپاشه برادرا همه پشت من بودم ولی نیش زبون مامانم هیچی جلودارش نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من جهیزیه هم دادن ولی آرزوی عروسی به دلم گذاشت

کاش عجله نمیکردی یا یه جشن کوچیک میگرفتی

ولی بیخیال مگ شکیرا جنیفر عروسی کردن😂

ببین مثل من فراموش کن من سالهاعذاب کشیدم هر جا عروسی دیدم اومدم خونه زار زدم بعداینکه پسرم بدنیااومدخواستم ک فراموش کنم چون خودم نابودمیشدم. 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

بابام اونقدر سر من باهاش دعوا میکرد کم مونده بود زندگی خووشونم ازهم بپاشه برادرا همه پشت من بودم ولی ...

چی بگم اخه. شاید مشکل اعصاب داره

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

کاش عجله نمیکردی یا یه جشن کوچیک میگرفتیولی بیخیال مگ شکیرا جنیفر عروسی کردن😂ببین مثل من فراموش کن ...

من خودم فراموش کنم مامانم ول نمیکنه هی،میگه تو مثل بیوه زنا ازدواج کردی 

یکم مثل منه.😂 دلش میخاسته باشکوه بری از اینکه میبینه مثل مثلا بقیه عروسی نکردی بدش اومده. اونم انگار دلایل خودشو داره

دلم برا بابام تنگ میشه هر چقدر مامانم بی رحمه بابام بی اندازه احساساتیه دلم نمیاد نرم

بزار خودش بیاد پیشت 

یا برید بیرون دسته جمعی جز مادرت

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

خب عزیزم به مامانت بگو اگه اون سی تومن که اول ازدواج دادید به داداشت رو نمی دادید باهاش میتونستی جشن بگیری 

ببخش اینجا نظر دادم الان تاپیکت دیدم قفله اعصابم خرد شد 

پشت شوهرت باش که حق با اونه همین 

البته نه با دلخوری باسیاست

موندم چجوری هنوز پشت این خانواده ای ؟اول صبحی گند زدی ب اعصابمون با تاپیک جدیدت 

اه

ببچاره شوهرت 

و اینم بدون از نظر دینی هم تویی ک از ظالم دفاع میکنی ‌شریکی تو ظلمش 

خب عزیزم به مامانت بگو اگه اون سی تومن که اول ازدواج دادید به داداشت رو نمی دادید باهاش میتونستی جشن ...

اسی عزت نفس نداره حاضره سر شوهرشو ببرن ولی جلو برادر پولدارش سر بلند باشه.. 

حالا همون برادره اندازه ارزن برا خواهرش ارزش قائل نیست 

من بودم تف هم تو صورت همچین خانواده ای نمیکردم

2810