2777
2789

زمان محردیم اونقدر اذیتم میکرد اونقدر دعوام میکرد اونقدر فحش ناموسی بهم میداد که من همیشه آرزوی ازدواج داشتم ازون خونه برررم خواستگار میومد می‌گفت خوبع خوبه ازدواج کن همینکه میگفتم بله باز شروع میکرد به مسخره کردن و بدوبیراه گفتن به خواستگار و به من جوری که دو بار جواب بله بع دو نفر دادم بخاطر حرف های مامانم دوباره پشیمان میشدم و جواب نه میدادم جوری شده بود که کسی میخواست بیاد خواستگاری میترسید که بازم اینکارو بکنیم تا اینکه یه بار پسر همسایه بچگیام بطور اتفاقی اومد خونمون و بعدش دیگه خواستگاری و اینا قبلش مامانم می‌گفت پسر خوبیه با سوداه فلانه بهمانه خودمم دوسش داشتم خیلی وضعش خوب نبود ولی خب دوسش داشتم از همون بچگی باز اینبارم قبول کردم ولی همینکه قبول کردم اذیت و ازار های مامانم شروع شد که این پسر گداست بدبخته فلانه بهمانه صبح تا شب بهم حرف میزد می‌گفت تو خوشت میاد شوهر کنی تو چون شوهر نداشتی افسردگی گرفته بودی ولی اینبار دیگه اینو دوست داشتم و جواب رد ندادم آقا مامانم شد دشمن خونیم حرف بهم میزد بد و بیراه بهم می‌گفت میخواست صدام کنه می‌گفت عشق شوهر ابرو برام نداشته بود  😮‍💨😮‍💨😮‍💨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا آخرش من دیگه ازفضای خونه اعصابم خورد شده بود قرار بود تابستان عروسی بگیریم زنگ زدم شوهرم گفتم هر چی داری جمع و جور کن بریم ماه عسل عروسی نمی‌خوام و من برخلاف میلم بدون عروسی رفتم سر خونه زندگیم😮‍💨😮‍💨

ولی بازم ولم نمی‌کرد هنوز که هنوزه زندگیم جهنمه تا پامو میزارم خونشون میگه تو شوهر کردی تو فلان تو بهمان فلان ی شوهرش خونه داره فلان داره تو هیچی عجله کردی و اینا درحالیکه ۲۷ سالم بود 

تا آخرش من دیگه ازفضای خونه اعصابم خورد شده بود قرار بود تابستان عروسی بگیریم زنگ زدم شوهرم گفتم هر ...

العی عزیزم منم مثل تو. اما من بابام خیلی اذیتم کرد بیخیال عروسی شدم نگو هدفشم همین بوده بهم جهیزیه نده.  از اول ازدواجم گند زد به همه چی

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

بخدا اونقدر ضایعم میکرد پیش بابا و بردارام واقعا نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه ،😭

بیخیال... بگو باشه من عشق شوهر  مگه گناه کردم؟

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

نیا خونتون 

بهمین سادگی

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بعضی مادرا دوست دارن بچشونوها ولی حرف زدنشونو بلد نیستن. مثلا من ازمجردی یادم میادبقول تومامانم فش ناموسی میدادمن خیلی دلم میشکست اماالان یادم میفته خندم میگیره

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

2810