2777
2789
در حالی که همش ۲۰ سالمه خرج دانشگاهمو با شارژ و خیلی چیزای دیگه نامزدم اکثرا پول زده با همون دادم ولی یه جاهایی که کم میارم یا چیزی لازم دارم روم نمیشه از نامزدم بگیرم چون خیلی تو‌ قسطه و فشار خودمم میخوام برم سرکار نامزدم نمیزارع البته فکر نکنم برای کسی تو سن من کار مناسب و خوبی پیدا بشه دیشب بعد یک سال بابام داشت می رفت مسافرت به ابجیم پول میزد مامانم گفت به مبینا هم بزن نزد منم حالا بخاطر جنبه معنویش دیگه قهرم باهاش چون من شنیدم و دلم شکست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمی که شرایط نداره نیاز های ضروری یک فرد رو برطرف کنه چرا باید ازدواج کنه

شرایطش رو داره من روم نمیشه بگم بهش دیگه همه چیز منو اون خریده اصلا نمیتونم چیز دیگه ای بخوام

شرایط میدونی یعتی چییعنی هفته به هفته مرتب کارتت رو شارژ کنه

تازه خونه خریده چهل میلیون قسط میده الان بگم بیا بجز خرج دانشگاه و همه چیز و فلان من یه پول هم بده ؟ آدم باید منصف باشه تازه من از اون آدمایی ندیده ای نیستم که خودمو بندازم سر پسر مردم وقتی خودم همه چیز قبل ازدواج داشتم الآنم دنبال راه حلم و تو ذهنم شاغل شدنه ولی حیف سنم کمه من غرورم آنقدر زیاده به بابامم رو نمیندازم

تازه خونه خریده چهل میلیون قسط میده الان بگم بیا بجز خرج دانشگاه و همه چیز و فلان من یه پول هم بده ؟ ...

پسر مردم شوهرته 

۴۰ تومن قسط هم خیلی زیاد نیس

این که نشد به زندگی 

دانشجو پزشکی 

پسر مردم شوهرته ۴۰ تومن قسط هم خیلی زیاد نیساین که نشد به زندگی

فقط یک درصد مردم ایران درآمد بالای صد تومن دارن همینکه تا هفتاد تومن در میاره به نظرم خیلی هم خوبه اونم بدون پشتوانه خانوادش حالا خودت که اینو میگی قطعا هیچ پولی تو عمرت در نیاوردی از نظر شاغل بودن که فکر می کنی راحته

پسر مردم شوهرته ۴۰ تومن قسط هم خیلی زیاد نیساین که نشد به زندگی

دختر تو خونه باباش وظیفه پسر نیست پول بده این لطفشه 

ایشون باید مستقیم به باباش بگه ما اول زندگی تحت فشاریم اینجوری میخوای پشت من وایستی ؟؟؟؟ بابای مردم خونع برا دخترش میخره 

فقط یک درصد مردم ایران درآمد بالای صد تومن دارن همینکه تا هفتاد تومن در میاره به نظرم خیلی هم خوبه ا ...

من هم سن توام دقیقا 

خیلی با قاطعیت حرف زدی 

من در حال حاضر هم مشاور کنکورم

هم مربی زبان انگلیسی 

دانشجو پزشکی