2777
2789

گناه نکردن خیلی مهمه 

هرکاریو برای رضای خدا

و درد و دل و نماز و قران

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خواسته هات یا آرزوهات در برابر خدا بُت نساز!

یعنی کاری نکن ک خدا فک کن اون خواسته یا نیازت از خود خدا برات با ارزش تره .. اینجوری باعث میشه اگه به صلاحیت باشه به اون آرزو یا خواسته برسی 

هرکی این پیام رو میخونه لطفا برا منم دعا کنه❤️

از خواسته هات یا آرزوهات در برابر خدا بُت نساز!یعنی کاری نکن ک خدا فک کن اون خواسته یا نیازت از خود ...

حرفتون منو به فکر فرو برد . من یه خاسته مهمی دارم یعنی چجوری دعا کنم که جوری که گفتین نشه؟ 

هیچ کدومش که نوشتین نیس

خدا ومن وجود نداره همه اش خداس

فقط میگی به زبان میاری

کارخوبی میکنی .عبادتی ...همه اش اوست

حتی نماز هم اون به یادت می اندازه...کلمات تک به تک

حتی مشکل هم خودش میده ..راه حل هم خودش میده

یه کم سخت شده ،😘😘😘❤️❤️❤️

حرفتون منو به فکر فرو برد . من یه خاسته مهمی دارم یعنی چجوری دعا کنم که جوری که گفتین نشه؟

مثلا وقتی دعا میکنید بگید خدایااا من اون چیزو میخواماااا ولی تو از اون برام خیلی عزیز و مهم تری اگه بگی به صلاحم نیست و بهم ندی ناراحت نمیشم و میگم حتماا صلاح نبوده من بهش برسم!

واقعا گاهی وقتا حتی با دعا کردن هم بهش نمیرسی شاید به صلاحیت نبوده یا تو براش تلاش کافی نکردی

او با شماست ...هرجا که باشیدپس شما کجایید....هو معکم این ما کنتم..قران مجیداز رگ گردن به شما نزدیکتر ...

ببخشید یه سوال من با این فکر که گاهی احساسی میشم. میگم خدا بغلم داره میکنه من تو بغل خدام آروم میشم و ذوق زده میشم واقعا ممکنه این قضیه🥲

با خدا مهربون باش...نازشو بکش ..اگه ناراحت شدی ..درد دل کن...ولی فیلم بازی نکن...خدا فقط از فیلم.دروغ گفتن بدش میاد...فقط همین ...با هر کاری محبتتو بهش نشون بده ...میخوابی هم باهاش درد دل کن ...بگو صبح میخام برم ..گوشت بخرم پول کم دارم خداجونم برسون ...صاحبخونه کرایه رو زیاد کرده بهم برسون ...بهش پول بدم...همینطور که میگی بدون نجوای قلبت را قبل از آنکه خودت بشنوی ویا از قلبت خطور کنه ..میشنوه

همشنوا وهم بیناس

ببخشید یه سوال من با این فکر که گاهی احساسی میشم. میگم خدا بغلم داره میکنه من تو بغل خدام آروم میشم ...

همه اش خودتی...همه تو دنیا تنهاییم .وچون همه از اوییم وهمیشه با او هستیم.....اینو بدون هیچ وقت از ما جدا نیست..ما همه اوییم

قبل عید صبح حرم امام رضا میرفتم یه معتاد بدحال دیدم...میخاستم چنان بغلش کنم..رفتم نازشو کشیدم ساعتی باهاش درد دل کردم...خیلی از گره هام باز شد..چون واقعا مثل اینکه با خدا داشتم حرف میزدم...با همه اگه مهربون باشیم...خدا همه چیز و برامون نگه میداره...

2810