2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=359942332]اره حتما برات دعاااا میکنم [/QUOTمن فقط میخام یکی در حقم دعا کنه بمیرم،اینکارو در ح ...

نه بابا چه مرگی چه مردنی دعا میکنم خدا یه دری برات باز کنه این چ حرفیه

عزیزم برات دعا میکنم سر نمازشب..خودت هم قشنگ مراقب خودت باش هر اقدام دارویی یا پزشکی باید بکنی کوتاه ...

به خدا بگو امیرحسین رو به این مامان دلشکستش ببخش اسمش رو به عشق امام حسین انتخاب کردیم تا خدا بخاطر امام حسین نگهش داره

پس منم دعا نمیکنم،فقط یه نفر کاش درکم میکرد کاش میدونست دعای خوب برا من اومد نداره،مرسی پس

دعا موقعی دعاست که خیر باشه گلم برات دعا میکنم خوبی باشه با بچه تو شکمت

عزیزم میشه واسع منم بگیبا محمد ک خاستگارمه ازدواج میکنم؟اگه اره تا چند ماه دیگه محمد حرفای رفیقشو ک ...

حسم بهت خوبه بنظرم ذهنشو درگیر کرده ریخته تو خودش و بروز نمیده بهتره باهاش صحبت کنی واسش توضبح بدی ک الان اونو دوست داری ن اکستو

جواب ابلهان خاموشیست💛