2777
2789
عنوان

آقایون و خانوما ی لحظه بیاید

87 بازدید | 12 پست

تو اجتماع چجور دختری توجهتون  رو جلب می‌کنه و میگید وای چ دختر خوب و موفقیه؟

میشه لطفاً همه بگید نظراتتونو

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

اصلا این سوال رو نپرس

خودتو نخواه از دید بقیه ببینی و بر طبق نظر بقیه درست کنی..

هرگز در زندگی نخواه خودتو تغییر بدی ،برای هییییچ کس..

در دید و نظر خودت، سعی کن بهترین باش

دروغ نگو، به خودت و ظاهرت برس، احترام بقیه رو داشته باش، مودب و انسان باش

ولی نه طبق نظر من

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

تحصیل کرده 

مستقل 

با سواد 

به روز 

قوی 

سالم باشه و اهل سیگار و قلیون و مشرو ب و ... نباشه 

قدر خودش رو بدونه با هر بی سر و پایی تو رابطه نره 

واسه رابطه های دوزاری گریه و زاری نکنه 

مرد گریز نباشه و روابط سالم و درستی داشته باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا این سوال رو نپرسخودتو نخواه از دید بقیه ببینی و بر طبق نظر بقیه درست کنی..هرگز در زندگی نخواه خ ...

🥲🥲مرسی خیلی سعی میکنم اما تو زندگیم در حال حاضر هدفی ندارم چون نامزدیم بهم خورده الان دو ماهی میشه کلا گیجم تو این دنیا ،گفتم شاید نظر بقیه کمک کنه بهم 🙂♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

تحصیل کرده مستقل با سواد به روز قوی سالم باشه و اهل سیگار و قلیون و مشرو ب و ... نباشه قدر خودش رو ب ...

مرسی قشنگم♥️🫂

اصلا این سوال رو نپرسخودتو نخواه از دید بقیه ببینی و بر طبق نظر بقیه درست کنی..هرگز در زندگی نخواه خ ...

ببخشبد شما ک روانشناس هستید من ی سوال داشتم 

من چند روز پیش ی خواستگار برام اومد ک معلم بود از لحاظ مالی هم اوکی بود من بیست و پنج سالمه اون آقا سی و سه سالشونه من ک دیدمشون قیافه شون میومد‌ک سنشون بیشتر باشه و حقیقتا قیافه ب دلم ننشست 

اما خانوادم اصرار کردن ک بزارم ی جلسه دیگه بیان خونمون بنظر شما کار درستیه ؟🥲

ببخشبد شما ک روانشناس هستید من ی سوال داشتم من چند روز پیش ی خواستگار برام اومد ک معلم بود از لحاظ م ...

من روزی چند تا مراجعه کننده میبینم؟؟؟؟

میتونم با قاطعیت بگم هیییییچ کدومشون نمیگن دماغ شوهرم بزرگه، همسرم لهجه داره، شوهرم کچله، شوهرم سیاه و زشته، نمیتونم باهاش زندگی کنم

هییییچ کدومش

این موارد صفر ه صفر

ولی بیا و ببین از اخلاق مینالن، از بداخلاقی مخصوصا این روزها خیلی مینالن،از اعتیاد ک نگم برات ،اووووف ،زیااااد

من با قاطعیت میگم چهره و ظاهر و قد  برای ۶ماه اوله

بعد تو میمونی و اخلاقش، ذاتش، مردونگیش

تا صبح میتونم برات مثال و موارد بیارم

اونی ک دنبال زندگیه و میره ک بسازه، ظاهر و حرف مردم، براش پشیزی ارزش نداره

من روزی چند تا مراجعه کننده میبینم؟؟؟؟میتونم با قاطعیت بگم هیییییچ کدومشون نمیگن دماغ شوهرم بزرگه، ه ...

خب آخه اگه ب دلم نشینه چجوری دوسش داشته باشم؟

من روزی چند تا مراجعه کننده میبینم؟؟؟؟میتونم با قاطعیت بگم هیییییچ کدومشون نمیگن دماغ شوهرم بزرگه، ه ...

اخه من چهره نامزد قبلیمم خیلی ب دلم نبود وقتی میومد‌خونمون از اومدنش خوشحال نمیشدم چون چهرش ب دلم نبود درحالی ک دوسشم داشتم بدون اون میمزدم

خب آخه اگه ب دلم نشینه چجوری دوسش داشته باشم؟

نه دلت باهاش نیست نه

ولی فقط یه مورد هست ک دوست نداری تو ظاهرش، و از اخلاق و منش و مردونگیش ،خوشت اومده، میشه امید داشت.

، باهاش حداقل حرف بزن

ببین چند چنده

شاید اومدی گفتی نهههه باهاش حرف زدم ، برنامه آینده ش خوب ه و خوشم اومد

نه دلت باهاش نیست نهولی فقط یه مورد هست ک دوست نداری تو ظاهرش، و از اخلاق و منش و مردونگیش ،خوشت اوم ...

باشه حتما باهاش حرف میزنم مرسی از راهنماییت عزیزم ♥️

الهی ک خدا خیر بیاره سر راهت🤲🏻❤

ان شالله مرسی عزیزدلم