نمیدونم مقصر منم یا اون امروز چند روزه نتونستم با خودم کنار بیام عصبی ام شوهرم قبلا خیلیییی خوب بود بهم کمک میکرد الان با اینکه 8 هفته حاملم حالم بده هیچکاری برام نمیکنه تو خونه کمک نمیکنه (بچه دوممه) امروز سر کار نرفت سر خیابون تو کافه بود گفتم بیا پیش پسرمون بمون من برم تا درمانگاه فشار بگیرم اومد رفتم ی ربع بعد زنگ زد کارت تموم نشد بیا دوستام منتظرن بریم حرف بزنیم من پشت تلفن گفتم فشارم بالاس آقا ب پشمش نبود اومدم خونه باز هیچی نگفتم تا ظهر ک اومد خونه حسابی دعوا کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرت چیکار کنم خیلی آدم هولی ام فوری اعصابم خرد میشه داغ میکنم اصلا اینجور مردی نبود بهم خرجی میده سر بچه اولم با اینکه مستاجر بودیم الان خونه داریم همه کار برام میکرد خودم اینجوریش کردم قبول دارم ولی زود داغ میکنم
خب ایشونم خودش میگه فحشش دادم و داد و بیداد کردم...تو دعوا و عصیانیت که حلوا تقسیم نمیکنند...شما یکی فحشت بده ماچش میکنی؟ایشون خودش میدونه بارداره نباید دعوا راه بندازه