yasnagolii مدیر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 عنوان این جوش ها چیه روی سر پسرم دراومده اذیت میکنه همش خارش داره عکس | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست پسرم یکسال و دوماهشه بالای پیشونیش هردو طرف جوشهای ریز ریز دراومده خیلی کلافه ست نمیدونم چیه کسی سردرمیاره من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏 1403/08/19 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 34178 واقعا من حوصله بحث و دعوا ندارم به اندازه کافی هم مشکلات و ناراحتی دارمولی یچیزی من مگه به شما درخو ... باز کن بعد سریع قفل کننه با اون کاربر فحاش بودم عزیزمپست میذارم بعد قفل کن چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 باز کن بعد سریع قفل کننه با اون کاربر فحاش بودم عزیزمپست میذارم بعد قفل کن ولش کن عزیزم اصلا اشتباه کردم همچین تاپیکی زدماز سر ناراحتی زدم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 34178 ولش کن عزیزم اصلا اشتباه کردم همچین تاپیکی زدماز سر ناراحتی زدم نه ما میخوایم با نی نی یاربه توافق برسیم تاپیک هستنی نی یارا هم تگ شدن چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 آبله مرغان نیست؟فقط رو سرشه؟ بله عزیز هنوزم نرفته نمیدونم از حساسیته چیهابله مرغون نیست من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 نه ما میخوایم با نی نی یاربه توافق برسیم تاپیک هستنی نی یارا هم تگ شدن متوجه نمیشم اصلا واسه چی باید باز کنم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 34178 متوجه نمیشم اصلا واسه چی باید باز کنم باز کن تو دهنی بزنم به اون کاربربعد قفل کن تا فردا که نی نی یار میاد چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 باز کن تو دهنی بزنم به اون کاربربعد قفل کن تا فردا که نی نی یار میاد عزیزم من باز نمیکنم مشکلی دارید باهر کاربری به نی نی یار بگید خودش رسیدگی میکنه مگه تاپیک من جای دعوا شماست عجب من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 بهم درخواست دوستی دادی عزیزم ، با من کاری داشتی بله ببخشید دستم خورد بعدش لغو کردم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 پسر کوچولوت خوبه هییی خوب که چی بگمزنده ست فقط من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
meliiiina عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3017 هییی خوب که چی بگمزنده ست فقط اینجوری نگو عزیزم خدا بزرگه انشالله زودی خوب میشه