2777
2789

پسرم یکسال‌ و دوماهشه  بالای پیشونیش هردو طرف جوش‌های ریز ریز دراومده خیلی کلافه ست نمیدونم چیه کسی سردرمیاره

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه که جوش نمیزنهشبیه گزش حشره هم نیستیا حساسیته یا ویروس جدیدکاش دکتر میبردیش

ویروس جدید‌چیه 

ای خدا چرا هرچی گرفتاری باید سراغ من بیاد

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
نمیدونم عزیزممیگم شاید !!!!خوراکی جدید چیزی نخورده که اولین بارش باشه ؟؟؟

نه چیز عجیب غریب نمیخورن طفلیا همون نون تخم مرغ سیب زمینی اینا

نه چیز عجیب غریب نمیخورن طفلیا همون نون تخم مرغ سیب زمینی اینا

ببین اگه نمیتونی ببریش حداقل پماد بتامتازون بگیر بزن براش

که یکم خارشش رو بندازه

اینجوری اذیت میشه که بچه

مراکز درمانی تامین اجتماعی نمیتونی ببریش ؟

(    )
ببین اگه نمیتونی ببریش حداقل پماد بتامتازون بگیر بزن براشکه یکم خارشش رو بندازهاینجوری اذیت میشه که ...

اینجا نداره مام بیمه نیستیم

پس همون پماد بتامتازدن رو بگیرقیمتی ندارهان شالله که خوب میشه با همین پماد

مرسی عزیزم

نگران نباش بالشتشو رو عوض کن مواد شوینده که لباساشو میشوری عوض کن یه کم خنکی بده بخوره با کاسنی همونجا هارو بشور ... شونه مسی رو نکشیدی سرش؟

تخم مرغ خودش حساسیت زا هست کمتر بده بهش

نگران نباش بالشتشو رو عوض کن مواد شوینده که لباساشو میشوری عوض کن یه کم خنکی بده بخوره با کاسنی همون ...

نه عزیز شونه اصلا نمیکشم براش با آبجیش بازی میکنن فقط

دیگه چی بدم خواهر با شیرم سیر نمیشه اخه شیرم مثل آبه  خودمم چیزی نمیخورم قوت داشته باشه سیرش کنه

نه عزیز شونه اصلا نمیکشم براش با آبجیش بازی میکنن فقطدیگه چی بدم خواهر با شیرم سیر نمیشه اخه شیرم مث ...

خب شیر خودتو کامل قطع کن وقتی شیر نداری همش آبه 

بچه رو ببند به کته گوجه یا همون گوجه دمی صب ظهر شب بده تا تول بشه 

یه ذره برنج سیب زمینی یه کم گوشت مرغ یا گوشت با یه ذره گوجه  بریز تو آب صب بزار رو اجاق براش تا ظهر نرم و خوشمزه بپزه  دوست داشتی همینو هم میتونی دم بزنی ولی بزار خوب نرم بشه یه ذره کره بزار روش بده بهش

شیر اصلا بهش نده بجای ارده و شیره بده 

چرا تاپیکت و قفل کردیباز کن

واقعا من حوصله بحث و دعوا ندارم به اندازه کافی هم مشکلات و ناراحتی دارم‌

ولی یچیزی من مگه به شما درخواست دوستی دادم؟؟؟

2810