2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10795 بازدید | 123 پست
عه دوباره تعلیق شد؟

نخیر 

نگران نباش این تعلیق شه دوباره برمیگرده .

عکس پروفشم عین همین پروف مههتااب بود اونو پاک کرده ولی خودشه

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

نخیر نگران نباش این تعلیق شه دوباره برمیگرده .عکس پروفشم عین همین پروف مههتااب بود اونو پاک کرده ولی ...

اخه اونجا گفته دوتا بچه دارم و یکیش دوسالشه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اونجا گفته دوتا بچه دارم و یکیش دوسالشه

کجا گفته دوتا بچه دارم؟ 

یدونه پسر داره 

خودشه بابا خودشه ،برگرد ببین کامنتارو لایک کرده خودش

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

میگم اگر خودشه که تاپیکاش برای سال ۹۸ هستن که؟

چون چن تا کاربری داره 

کاربری قبل مهتابشم واسه سالای قبل بود میگفت جدید درست کردم  اما نمیدونم چرا تاریخشو اشتباه زده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یعنی اون کاربریاش تعلیق نشده بودن؟ و خودش کاربری جدید میزده؟

ظاهرا که اینطوره

الان این کاربریشم میگن فعاله، یکی گفت رفتم دایرکتش جوابشو داده 

کاربری نفسم پسرمَم مال خودشه، عکسش با مهتاب یکی بود امروز تغییر داد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ظاهرا که اینطورهالان این کاربریشم میگن فعاله، یکی گفت رفتم دایرکتش جوابشو داده کاربری نفسم پسرمَم ما ...

سلام برامن نمیاد اون لینک 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سلام برامن نمیاد اون لینک

😅نمیتونم تگش کنم 

😅نمیتونم تگش کنم

ممنون عزیزم.  اصلا لینک باز نمیشه چندساله کاربر فعال تاپیکاشم😂

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ممنون عزیزم. اصلا لینک باز نمیشه چندساله کاربر فعال تاپیکاشم😂

قربووونت... حالا کم کم روش باز میشه دوباره تاپیک میزنه میبینیش😁