2777
2789
عنوان

برای سیسمونی راهنمایی کنید لطفا

114 بازدید | 10 پست

دوستان خونه من یه خوابه نمیتونم وسیله زیاد بخرم از شلوغی هم خوشم نمیاد تجربتون برای وسیله های ضروری میگید و اینکه تهران کجا تنوع داره و قیمت مناسبه 

گهواره بگیر که بعد بتونی جمعش کنی.....اگر جای تختشو نداری ابدا تخت نگیر که تا سالها بی استفاده میمونه.همون گهواره به دردت میخوره ماههای اول.کمد دیواری هم اگر داری کمدهم نگیر.چون واقعا اتاق مجزا نداری سختت میشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

لباساشو از سیسمونی آقا بزرگ میتونی بگیری همه جور قیمتی هم داره 

اگه خودت کمد داری دوتا طبقه اش رو خالی کنی واسه لباس و باقی وسایل هاش کافیه اسباب بازی و اینا هم کم بگیر زیا. بگیری بعدا تو میمونی و یه کوه اسباب بازی 

اگر خانوادت میخوان هزینه کنن میتونی هزینه اش رو بگیری و واسه خودت یا بچه یه چیزی بگیری بعدا خورد خورد واسه بچه خرید کنی اگر خودت میخری که اندازه دو تا سه ماه خرید کن زیاد خرید نکن

الان من واسه بچه دوم فقط سایز یک خریدم چندتا دو و خورده ریز 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لباساشو از سیسمونی آقا بزرگ میتونی بگیری همه جور قیمتی هم داره اگه خودت کمد داری دوتا طبقه اش رو خال ...

خودمون میخریم زشته هزینه بچه منو یکی دیگه بده ولی مشکل جا دارم کمد دیواری بزرگه میوتنم طبقه طبقه بزنم برای لباساش و وسایلاش لباساش هم در حد چندماهش کالسکه کیف بیمارستان کریر صندلی ماشین صندلی غذاخوری گهواره اینا کدوماشون استفاده نمیشه ؟ 

لباساشو از سیسمونی آقا بزرگ میتونی بگیری همه جور قیمتی هم داره اگه خودت کمد داری دوتا طبقه اش رو خال ...

اسباب بازی هم بقیه براش کادو میارن خودم شلوغی دوست ندارم 

اهان سرویس حمومش تشک مسافرتی لوازم بهداشتی 

از این لباسشویی کوچیک ها واجبه برای شستن لباساش ؟ 

خودمون میخریم زشته هزینه بچه منو یکی دیگه بده ولی مشکل جا دارم کمد دیواری بزرگه میوتنم طبقه طبقه بزن ...

این نشونه شعور و شخصیت بالای شما و همسرتون

منم دوتا طبقه از کمد خودمو خالی کردم قرار سبد بگیرم بچینم توی اون و یه سری هاشم تو کمد پسرم میچینم 

کالسکه اگه بیرون میری بگیر وگرنه به کارت نمیاد من زیاد بیرون میرفتم استفاده زیاد کردم

کریر هم همه میگن به درد نمیخوره اما پسر من توش زیاد می‌خوابید و همه جا می‌بردم اگه کریر میگیری تا چند وقت نمیخواد صندلی ماشین بگیری 

صندلی غذاهم اگه میز ناهارخوری دارید بخر یک سال بعد هم میتونی بخری که از یکسالگی بشینه و عجله واسه خریدش نیست گهواره چون تخت نمیگیری بگیر منم میخوام بگیرم

کیفم که یکی بگیر ولی از این مدل دارایی که ست کالسکه و کریر نگیر جنسش خوب نیست یه شیک بگیر بعدا هم بتونی استفاده کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان سرویس حمومش تشک مسافرتی لوازم بهداشتی از این لباسشویی کوچیک ها واجبه برای شستن لباساش ؟

سرویس حموم یه لگن بگیری کافیه بقیه اش به کار نمیاد 

آفتابه و قصری و سبد لباس و اینا واقعا اضافه اس

تشک توی خونه که میگیری همونو میتونی ببری جایی الکی نخر

مینی واش هم اگه اتومات باشه به کار میاد واسه من ساده بود ارزش نداشت هزینه اضافه بود اگه همون لحظه که لباسشو عوض میکنی آب بزنی به اونم نیاز نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40