2777
2789
عنوان

فقط باردار ها بیاین یه لحظههه لطفاااا براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست
سلام خوبی دوست عزیز ی سوال داشتم

سلام عزیزم بفرمایید

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بفرمایید

راستش دقیق یادم نیس چی میخواستم بگم 

اما در مورد بارداری هستش

خوشحال شدم ک یکی از منتظران نی نی باردار شده 

ب سلامتی 

من 19 سالمه و تقریما دوسال میشه ک اقدامم و نتیجه نگرفتم 

میشه بگین مشکلتون چی بود 

و هزینه ای یو ای چقدر شد 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

راستش دقیق یادم نیس چی میخواستم بگم اما در مورد بارداری هستشخوشحال شدم ک یکی از منتظران نی نی باردار ...

عزیزم مرسی لطف دارید ان شالله قسمت تمام منتظرا 

من تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل 

آی یو آی شدم و نتیجه گرفتم  هزینه آی یو آی با دارو و دستمزد دکتر و آزمایشگاه یه ۸ تومنی در اومده البته هرجایی قیمتش متفاوته 

من قبلش ۲ بار آی یو ای شدم جای دیگه نتیجه نگرفتم ولی این بار خداروشکر  مثبت شد ان شالله خیلی زود قسمت خودتون شه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم مرسی لطف دارید ان شالله قسمت تمام منتظرا من تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل آی یو آی شدم و ...

همسر من مشکلی نداره جانم 

رفتم سونو گرافی گف پلی کیستیک هستم در هر دو تخمدان اما حین معاینه گف خفیف 

بعد رفتم ی دکتر عکس رنگی رحم پاپ اسمیر اینا گف سالمی سونو هم کرد گف سالمی 

گف دفعه بعد بیا دفعه بعد سونو کرد گف یکم کیست داری 

نه پرمو هستم نه چاقم ن لاغر  پریود هام هم اکثرن منظمه گاهی تاخیر 

ب شما هم گفتن پلی کیستیک 

پس من چرا نتیجه نمیگیرم 

مشکل چیه 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

همسر من مشکلی نداره جانم رفتم سونو گرافی گف پلی کیستیک هستم در هر دو تخمدان اما حین معاینه گف خفیف ب ...

انگاری میره میاد 

عزیزم مرسی لطف دارید ان شالله قسمت تمام منتظرا من تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل آی یو آی شدم و ...

اسی فرق این دوجا ک رفتی از نظر خودت چی بود؟ بنظر خودت چی باعث شد اینبار مثبت شی؟ منم این ماه اولین ای یو ایم منفی شد‌‌ اخه...

نمیدونم چیکلر کنن

اسی فرق این دوجا ک رفتی از نظر خودت چی بود؟ بنظر خودت چی باعث شد اینبار مثبت شی؟ منم این ماه اولین ا ...

عزیزم فرقش این بود که من اول اصلاح سبک کردم ۵ کیلو وزنم اومد پایین دور فست فود و شیرینی خط کشیدم تا ۳ ماه  و همسرمو تقویت کردم با دمنوش های گرم و ....

و دکترم واقعا عالی بود  داروهاش به بدنم ساخت  ولی به نظرم جایی رو انتخاب کن برای آی یو آی که آزمایشگاهش خوب باشه

ان شالله دفعه بعدی مثبتی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم فرقش این بود که من اول اصلاح سبک کردم ۵ کیلو وزنم اومد پایین دور فست فود و شیرینی خط کشیدم تا ...

من یکساله خودم اصلاح سبکم .با اینکه تنبلی تخمدان دارم ولی فولیکولای خودم بالغه همیشه

دکترم میگه نشکل اصلی شوهرته .واریکوسلش خفیفه ها گرید ۱..ولی تحرک اسپرمش افتضاحه

تو ازمایش شوهرت خ ضعیف بود؟؟با چیا تقویتش کردی؟

من یکساله خودم اصلاح سبکم .با اینکه تنبلی تخمدان دارم ولی فولیکولای خودم بالغه همیشهدکترم میگه نشکل ...

نه آزمایش همسرم خیلی ضعیف نبود ولی  دکتر گفت واریکوسل خفیف داره  

من بهش دمنوش گلاب و زعفرون میدادم  مغزیجات  شیر موز   تخم مرغ و عسل  خاگینه زعفرونی   ارده و خرما وکلی چیزای دیگه 

ولی اگه حیلی همسرت ضعیفه باید عمل کنه دکتر درمورد عمل حرفی نزد؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه آزمایش همسرم خیلی ضعیف نبود ولی دکتر گفت واریکوسل خفیف داره من بهش دمنوش گلاب و زعفرون میدادم ...

ن دکتر میگه واریکوسلش در حدیه ک اصلا عمل نمیخاد .حتی با معاینه هم دیده نمیشد فقط تو سونوش داشت

واسه همین گفته فقز با دارو و تغذیه برین جلو اگه نسد ای یو ای و ای وی اف کنین