2777
2789
عنوان

درس خواندن رو اعصابمه

73 بازدید | 6 پست

من قبلاً خیلی درس می‌خواندم البته الان هم میخونم ونمره هام خوبه دهم دبیرستان رشته ریاضی هستم اما خب بخاطر مشکلات روحی که دارم درس خوندن برام سخته من اختلال شخصیت مرزی دارم و اینطوری که درس خوندن خیلی رو اعصابمه به طوری که حتی برای فرار ازش فک میکنم تنها راه مرگه اگه کسی در این زمینه تجربه ایی داره لطفاً کمکم کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودت جذابش کن بگو تا فلان صفحه میخونم بعد میرم سر تلویزیون بعد میرم خوراکی میخورم یا...من خودم ...

نمی تونم امتحانش کردم اما دیگه هیچ چیزی برام جذابیت نداره 

چرا مرگ اخه؟!

خب درس نخون همه نیاز نیست دکتر و مهندس بشن

برو یه مهارت یاد بگیر توش حرفه ای شو کنارش هم فقط بخون تا دیپلمت رو بگیری

بعد از دیپلمت میری کاذی که توی این دوسه سال یادگرفتی رو پیاده سازی میکنی

چرا مرگ اخه؟!خب درس نخون همه نیاز نیست دکتر و مهندس بشنبرو یه مهارت یاد بگیر توش حرفه ای شو کنارش هم ...

اما خانواده ام ذهنیت منو طوری پرورش دادن که فک میکنم اگه درس نخونم به هیچ دردی نمی‌خورم