2777
2789

تنها بازیگریه که حرف ۳۰یاسی نزده بی حاشیه اس همین که حد خودشو دونسته پاشو از گلیمش دراز نکرده خوبه

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیتر داره یعنی چی ؟

حرف سی چیه

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
2805
خب خیلیا اینطورین چرا یه عده حساسن بهش

خب عزیزم وقتی ببینی یکی به اشتباه داره تو موقعیت های فعالیت میکنه که هیچ هنری نداره معلومه هیت میگیره 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 

ببین این که حرف سیاسی نزده به نظرت خیلی چیز خوبیه این آدم توی همین مملکت بین همین مردم داره زندگی می‌کنه پس دغدغه مردم باید دغدغش باشه نه اینکه صرفاً چون پول داره چون مثلاً جیبش خیلی پرپوله درد مردم عادی رو نفهمه عوضی بودن از اینجا مشخص میشه اینکه شرف نداشته باشی از اینجا مشخص می‌شه اینکه تو از دل همین مردم معروف بشی این مردم تو رو معروف بکنن ولی تو پشتتو بکنی به این مردم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اتفاقا برعکس دهه شصت و هفتاد طرفدارشناین نسل که اصلا

نسل دهه شصت و هفتاد فهمیده تر از این هستن که طرفدار شخص بی هنر باشن ، بیشتر طرفدار بازیگر های درست حسابی هستن نه آقای گلزار 

شما چندسالته ؟ 😊 ما دهه شصتی هستیم از اون اول اول که این جناب گلزار وارد سینما شد رو یادمونه اصلا نمیشه اسم بازیگر روش گذاشت که بخوای حالا وارد این بشی که عاشقش بشی یا خوشت نیاد . ما نسلی هستیم که عادت به بازی بزرگان سینما داریم با خانه سبز و کمال الملک بزرگ شدیم این اقا فقططط نون قیافشو خورده . شما مثلا کما رو ببین انقدر که امین حیایی اکت داره و فیلم رو میبره جلو گلزار نداره یا آتش بس . نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه بعضیا رنگ و لعاب دارن گلزار اصلا نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما چندسالته ؟ 😊 ما دهه شصتی هستیم از اون اول اول که این جناب گلزار وارد سینما شد رو یادمونه اصلا ن ...

دقیقاً حتی فیلم هایی که گلزار بازی میکنه توشون خیلی بی معنی و مزخرفه دقت کردین؟😂😂

و از اون مهمتر توی این مملکت بازیگرایی مثل بهروز وثوق داشتیم بازیگرایی مثل گوگوش داشتیم مثل حامد بهداد مثل پرویز پرستویی مثل خانم شبنم مقدمی مثل پانته‌ها پناهی‌ها شما یه نگاه به فیلم شهرزاد بنداز که الان ترکیه خریده که بتونه بسازه بعد جالبه بری بخونی کامنتاشو ایرانیا میگن شهرزاد با شهاب حسینی و ترانه علی دوستی شهرزاد شد شهرزاد شما هیچ وقت نمی‌تونه شهرزاد باشه این یعنی چی یعنی قدرت بازیگری یک آدم شما یه نگاه به بازی علی نصیریان بنداز تو فیلم شهرزاد یعنی معنای بزرگ آقا با علی نصیریان ترجمه شد بعد شما فکر می‌کنی گلزار می‌تونه در حد اینا بازیگر باشه گلزار چی داره که بتونه بازیگر باشه آخه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
2810