2777
2789

کنار پیشونیش باد کرده یه نقطه سیاه شد  و قرمز شده 

چیکار کنم کسی هم نیست ببرمش دکتر

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

چقد بلند بود

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارتفاع تخت تا زمین چقدره؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بهش شیر بده اول ببین شیر میخوره 

بالا نمیاره 

دیگه مدام دست به سرش که خورده زمین نزن 

نه یخ بزار 

نه چیز گرم  چون هردو برای مغزش خطرناکه 

فقط سعی کن بهش شیر بدی اروقش رو بگیری و مطمعن بشی که. خوبه 

دو متر مگه به سقف آویزون بوده ؟ 

دست و پایش سالمه؟ 

به نظرم کسی که مادر شده باید در حدی مستقل باشه که بتونه تو موارد خاص بچه اش به تنهایی دکتر ببره 

منتظر چی هستی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دو متر مگه به سقف آویزون بوده ؟ دست و پایش سالمه؟ به نظرم کسی که مادر شده باید در حدی مستقل باشه که ...

۱متر کمتر بود

خوب یه بچه کوچیک دیگه هم دارم نمیتونم دوتایی ببرم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
۱متر کمتر

احتمال زیاد چیزیش نیست اما چون همین اتفاق برای خودم افتاد نگرانیت رو درک میکنم ببر دکتر معاینش کنن تا ۲۴ ساعتم زیر نظر بگیزش

معمولا سر یچه انقدری هنوز نرمه اما بازم ببر نشونش بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

یخ‌رو همینطوری نذاری تو دستمال اینا بپیچ‌بذار بچه سردش میشه . زرده ی تخم مرغ هم بمالی خوبه . بعد خواستی دکتر بری یه اسنپ بگیر پاشو برو کلینیک . لااقل همون بهداشت خودتون هم ببری بازم خوبه . به هر حال یه دکتری دارن. 

۱متر کمتر بودخوب یه بچه کوچیک دیگه هم دارم نمیتونم دوتایی ببرم

هیچی نشد نداره از نظر من چک شدنش بهتر از دو روز استرس کشیدن 

هر طور صلاح میدونید همون کار انجام بده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
2810