2777
2789
بچه ای که دسترسی به داروی افسردگی داشته لاشه بدونه چی هست و بدونه چقدر بخوره دیگ بچه نیست که

مگه نیستن بچه های کم سن و سالی که درگیر بیماری های روانی ان و مجبورن دارو استفاده کنن ؟ اونا واقعا میدونن عوارض این داروها چیه؟؟روحشونم خبر نداره

حتی بزرگسالاشم نمیدونن چی در انتظارشونه،وگرنه کسی که قرص ....استفاده کرده ، بردنش اورژانس، بعد اینکه میفهمه مرگ در انتظارشه التماس پرستار و دکتر نمیکنه که توروخدا نذارید من بمیرم،  من قصدم فقط ترسوندن اطرافیان بود نه کشتن خودم و اصلا نمیدونستم که این قرص برگشت نداره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم خیلی یده آشنا فامیل مسخره میکنن

خصلت خانواده های ایرانی همینه بدبختانه . سرشون رو گردن خودشون نیست .

فکر میکنی من کم از آشنا فامیل شنیدم ؟ حالا مدرک خودشون چی بود ؟ دیپلم !

وگرنه فامیل تحصیل کرده هم داشتیم به قدری با محبت باهام حرف می‌زد و راه و چاه نشون میداد . واقعا از شعور و سوادش یاد گرفتم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
جهل رو که ندارم اتفاقا😂

عزیزم😅😅

چرا فکر کردی تحصیل برات دانایی بیاره ، شاید برات تو زمینه هایی دانش افزایی داشته باشه ولی قطعا دانایی رو نه 

فرق هست بین این دوتا گلم

مرسی واقعا میگم به نظرتون آینده داره میتونم برم سرکار

بله حتی استخدام نشی کلینیک های ترک اعتیاد میخوان این رشته رو

بعدشم روان شناسی اشباع شده خیلی میرن اما مددکاری ناشناخته تره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مگه نیستن بچه های کم سن و سالی که درگیر بیماری های روانی ان و مجبورن دارو استفاده کنن ؟ اونا واقعا م ...

عزیزم بله قرص برنج هیچ بازگشتی نداره و دردناک ترین مرگ رو داره

تو همه عطاری هام پیدا میشه راحت ولی مرگش طوریه انگار دارن یک روز تمام اعضای بدنتو ذوب میکنن

اونو نگفتم که گفت مرگ راحت

عزیزم😅😅چرا فکر کردی تحصیل برات دانایی بیاره ، شاید برات تو زمینه هایی دانش افزایی داشته باشه ولی ق ...

از شما بهتر میفهمم حداقل فرق ادم دنبال توجه و فرق کسی که میخواد واقعا خودکشی کنه رو میفهمم

از شما بهتر میفهمم حداقل فرق ادم دنبال توجه و فرق کسی که میخواد واقعا خودکشی کنه رو میفهمم

نرود میخ آهنین در سنگ! 

دیگه حرفی ندارم،

فهیم جان لطفا ریپ نزن !

ضد افسردگی های سه حلقوی اوردوز خوبی دارن سکته قلبی میده

امتحان کردی؟🤣🤣🤣🤣🤣

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

کنکور شد دلیل ؟ 

فک کردی تو مدرک و دانشگا برات پی پی کردن ؟ 

خبری نیست 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
نه شماهم امتحان نکن منبع نمک از رو زمین حذف میشه

چون شما گفتی باشه

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

توو این دوره پولی که از درس خوندن در میاد اصلا ارزش نداره

و عمری و اعصابی که پای کنکور بسیار سخت دانشگاه های اندک روزانه با کلی متقاضی میره حیفه

اول خودت مهمی سلامتیت روحی و جسمی

اگرم اصرار داری دانشگاه بری رشته ای که دوس داری رو بخون و تلاش کن براش اما نه به قیمت بیماری روحی 

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care